znainainai написа:Коя от двете е?
TOPE 01
http://www.dek.bg/main.php?action=car&t ... =TOPE%2001
TOPE V52
http://dek.bg/main-en.php?action=car&to ... TOPE%20V52
А сега е редно който ти е сложил алармата да ти я направи като хората.
znainainai написа:А някакво описание има ли към алармата?
Другото което се сещам е да се свържеш със тези от линка и да ги помолиш за описание и ще ти кажа кое къде да закачиш
aaaaakt написа:znainainai написа:А някакво описание има ли към алармата?
Другото което се сещам е да се свържеш със тези от линка и да ги помолиш за описание и ще ти кажа кое къде да закачиш
znainainai написа:Леле тая "аларма" даже и управление за централното няма![]()
Черният си мисля че е плюс при контакт ако някой влезе в колата без да се задейства алармата и подаде контакт да се разпищи колата. А тоя жълт със зелена може да е за светлинитеКато за да проработят като хората ти трябват два диода по 6А (за посигурно аз лично слагам 10А от този вид)
за да не смеси мигачите и като пуснеш ляв или десен да ти мога все едно си на аварийни
![]()
И колко те оръсиха за тази "аларма" ?
Това е аларма за колело бе да го е.а тоя дет ти я е предложил.
Щом си със Arriva то на 90% си със ел.стъкла повечето ариви са със ел.стъкла със комфорт и тази набедена "аларма" няма да ги вдига при заключване. Това нещо което са ти продали за "аларма" е от зората на алармите мислех си че вече ги има само в музея вече ама явно не е така
aaaaakt написа:znainainai написа:Леле тая "аларма" даже и управление за централното няма![]()
Черният си мисля че е плюс при контакт ако някой влезе в колата без да се задейства алармата и подаде контакт да се разпищи колата. А тоя жълт със зелена може да е за светлинитеКато за да проработят като хората ти трябват два диода по 6А (за посигурно аз лично слагам 10А от този вид)
за да не смеси мигачите и като пуснеш ляв или десен да ти мога все едно си на аварийни
![]()
Щом си със Arriva то на 90% си със ел.стъкла повечето ариви са със ел.стъкла със комфорт и тази набедена "аларма" няма да ги вдига при заключване. Това нещо което са ти продали за "аларма" е от зората на алармите мислех си че вече ги има само в музея вече ама явно не е така
![]()
взеха ми 90лв. и монтажа виждаш какъв е
линаче пасатко си е с ел.стъкла
.имам и аларма слагана в италия -доколкото виждам с датчици за движение и централно заключване и още си е в купето но я спрях с ключето /за жабката е едно и също незная дали е фабрична /,защото е счупено дистанционото ,кутийката и едното ключе за пускане .сложиха ми ключе за вкл.но кутийката е зле направих и прер аботка -капаче но ....си иска майстор.Проверих на доста места но всеки предлагаше нова аларма защото реставрацията на старата било скъпо 50-60-90лв.
![]()
мам...та им. Ще се радвам поне да светкат мигачите и чакам да видя схемата дали въобще ще я изпратят.
-Нямаaaaaakt написа:znainainai написа:Леле тая "аларма" даже и управление за централното няма![]()
![]()
![]()
взеха ми 90лв. и монтажа виждаш какъв е
линаче пасатко си е с ел.стъкла
.имам и аларма слагана в италия -доколкото виждам с датчици за движение и централно заключване и още си е в купето но я спрях с ключето /за жабката е едно и също незная дали е фабрична /,защото е счупено дистанционото ,кутийката и едното ключе за пускане .сложиха ми ключе за вкл.но кутийката е зле направих и прер аботка -капаче но ....си иска майстор.Проверих на доста места но всеки предлагаше нова аларма защото реставрацията на старата било скъпо 50-60-90лв.
![]()
мам...та им. Ще се радвам поне да светкат мигачите и чакам да видя схемата дали въобще ще я изпратят.
vaskoto1 написа:също така.
когато някаква тема с някакъв въпрос от техническо естество е пусната-то тя е видяна! няма как да е пропусната!
тъй като това не е тема за "продавам джанти" и случайно клиента да се изпусне и да иде другаде, НЯМА НУЖДА ОТ ПОВДИГАНЕ!!!
коментарии от сорта:
хайде, колеги, никой ли не знае?
е айде де?
някой?
и всички производни, използвани за повдигане на техническа тема-ще довеждат до незабавното й заключване!
Потребители, разглеждащи този форум: apolon78, Google [Bot] и 46 госта