Проблем при смяна на ламбда сонда ! 1,6 101 к.с.

Техническа и сервизна информация за Passat
fritskin
Автомобил:
Двигател:

Проблем при смяна на ламбда сонда ! 1,6 101 к.с.

Мнениеот fritskin » Чет 06 яну 2011 15:00

Колеги имам проблем ! Сменям ламбда сондата на Пасаторчето (1.6 - 100 к.с )и се оказа,че едната не работи ! Смених я с друга,същата НТК-казаха ми,че е заместител на НЖК,дали е вярно не знам ? Значи влизам в гаража,сменям паля-рц,няма обороти,гасне! Какво да правя вече не знам ! Може ли да е отново от ламбда сондата ? Моля,помогнете,че си оскубах косите !

Последна промяна от gr_kanev на Чет 06 яну 2011 15:07, променено общо 1 път.
Причина: 4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви. Освен това писането само с главни букви означава крещене - нещо, което яма място тук, затова го избягвайте. Като първо мнение поправя

Потребителски аватар
mospec
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем при смяна на ламбда сонда ! 1,6 101 к.с.

Мнениеот mospec » Чет 06 яну 2011 21:18

Една комп диагностика ще каже каде е проблем може да не му харесва заместитела или да сменяш просто здрава част ако наслуки действате :beer

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Чет 06 яну 2011 21:25

колега на 1000% не е от ланда сондата ти,търси проблема ти е от другаде няма начин от ланда сондата ти да гасне или да неможе да запалиш сондата отчита газовете и дава на компа колко да харчи колата,отиди на копютърна диагностика и там би трябвало да ти кажат от какво е ;) успех

fritskin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fritskin » Пет 07 яну 2011 11:08

Колеги благодаря Ви за отговорите ! Диагностиката е малко сложно тъй,като тук има само едно момче което ги прави,а му изгоря кабела за Ауди и Фолксваген ! Тея дни ще му е закарам,но все пак вече знам,че не е от ламбда сондата ! Мерси още веднъж !

Върни се в “Passat”