Проблем с двг 1-8 пълна инжекция 91год
- petkovski 2
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с двг 1-8 пълна инжекция 91год
Значи колеги проблема е следният преди празниците ставам паля пасата работи около една мин и загасва после вартя и не иска да запали слизам и виждам 4е е изхварлил маслото някъде отдолу и се оказа че е от масления филтър вил се е разхлабил а от какъв зор и аз не знам смених го с маслото запалих го но взе да чука и да цапа свещите затеглих до майстор оказа се 2 биелни лагери и куп др неща за ремонт с обявена цена за ремонт 600лв та въпросът ми е заслужава ли си да се прави двг или да му сложа друг и може ли той да е KR или 2E и ако става дали трябва да се сменят полуоските и компа
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с двг 1-8 пълна инжекция 91год
понякога маркуча за картерните газове се запушва или ако ти е старо маслото и е станало на боза в тоя маркуч картерните газове стават на пяна с голямо количество водна/от конденз/ и замръзва вътре се запушва и за това ти избива маслото
е може и просто да ти се е развил филтъра/или някой му е помогнал/ и двигателя е останал без масло вследствие на което за ти заминали лагерите
аз на моя пасат като му се скапа двигателя си взех един оборудван блок от моргата за 400 лева и с смяната му стана цялата работа за 700
а за друг двигател кр или 2е е по сложно,по добре оправи този
естественонай добре се преценя като се отвори двигателя ти и се види и състоянието на цилиндрите за износване
е може и просто да ти се е развил филтъра/или някой му е помогнал/ и двигателя е останал без масло вследствие на което за ти заминали лагерите
аз на моя пасат като му се скапа двигателя си взех един оборудван блок от моргата за 400 лева и с смяната му стана цялата работа за 700
а за друг двигател кр или 2е е по сложно,по добре оправи този
естественонай добре се преценя като се отвори двигателя ти и се види и състоянието на цилиндрите за износване
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с двг 1-8 пълна инжекция 91год
Според мен ако не е задрал много и ще мине без шлайф или с малък - прави си твоя мотор... парите ще са същите и да си ревизираш мотора и да вземеш някакъв в незнайно състояние от моргата...