Здравейте колеги от няколко дни се занимавам със задните врати защото не работеха правилно пример 1 път на 10 заключвания се отключват също така и когато ги заключа от вътре те винаги се отключват и затова не използвах екстрата над 15км. да се заключват сами (вече го оправих това нещо най странното е че единственото нещо което направих е просто да разглобя електрониката на всяка брава да я пренаредя и пак да я зглобя) до тук добре но главното нещо заради което се захванах с това беше че искам да ми се дигат и свалят прозорците от дистанционното имам го като екстра защото във ваг кома ми го предлага в 4 варианта (врати/прозорци) 4/2 , 4/4 , 2/4 , 2/2 но неиска да сработи от ключалката на шофьорската врата като завъртя ключа ги вдига и сваля ще очаквам помощта ви колата е Passat b5.5 1.9 TDI 131ks. ако е от значение.
И само да добавя имам само една единствена грешка която незнам как да я отстраня и тя е horn 12 ако не се лъжа. БЛАГОДАРЯ на всички включили се :)
РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА С КОМФОРТ МОДУЛ С НОМЕР:
( 1C0 959 799 B ) има още 2 3 модула които се различават с последната буква.
Може да работи и с други модули но аз знам само за тези.
РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА:
Здравейте направих го с помоща на тази ПРОГРАМА и кабел KKL OBD II 409.1 само с този кабел става с по нови не става имам ТАКЪВ и не стана следкато се сдобиете с кабела всичко става за 10 сек.
Ако нещо не ви е ясно за програмата прочетете ТЕМАТА на колегата.
РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОГРАМАТА:
Избирате setup и там ще видите доло от ляво поле "Seriove cislo : има код който трябва да копирате" копирате кода и натискате "Ziskat registracni kliic zdarmal" намира се срещу кода който копирахте автоматично ще ви отвори страница ще ви иска кода и имейл въвежда те ги и чакате кода на имейла след като го получите го копираите и го поставете под другия код срещу "Registracni klic: тук го поставяте " и натискате "Registrovano" и сте готови след това "Ulozit".
АКТИВАЦИЯ НА ЕКСТРАТА:
След като я регистрирате може да трябва от настройките "Setup" да се изберете друг "COM PORT" на мен тръгна на 5 ти порт след като сте тествали порта и изпише ОК значи порта е одобрен избирате Ulozit
зелената човка след това Naиti ID чакате да ви прочете модула следкато ви уведоми че е готово избирате Aktivace oken изчаквате да приключи и сте готови.
Ето и КЛИП
Следвайте го едно към едно.
Ако имате нужда от помощ пишете надявам се да съм бил полезен :)
Passat b5.5 проблем с вдигане, сваляне на прозорците от дистанционното
- SilvestarIskrenov
- Автомобил: Passat b5
- Двигател:
Passat b5.5 проблем с вдигане, сваляне на прозорците от дистанционното
Последна промяна от SilvestarIskrenov на Сря 31 яну 2018 0:16, променено общо 2 пъти.
- MrLover
- Автомобил: Passat
- Двигател: AMX
Re: Passat b5.5 проблем с вдигане, сваляне на прозорците от дистанционното
Следа, че и аз искам да го активирам :)
-
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
Я пробвайте с това. При мен и един приятел стана без проблеми.
viewtopic.php?f=11&t=334438
viewtopic.php?f=11&t=334438
- SilvestarIskrenov
- Двигател:
така след цял ден игра разбрах едно нещо 4е трчбва кабел ккл + или нещо такова аз имам по нов и не става незнам защо пробвах с тази програма всичко става до момента в който трябва да синхронизирате кабела моя кабел него приема защото тази програма работи на COM PORT пробвах и VAG-COMA да го подкарам през COM PORTA но не става вариантите са 2 копува се кабел ккл+ или се копува кабел който нее на USB а е на COM PORT ако е втория вариант трчбва и компютър с COM PORT аз имам компютър но нямам нито един от 2 та кабела смешното е че съм дал пари за най скъпия кабел а немога да го ползвам за толкова лесна процедура има и трети вариант който включва втория вид кабел + компютъра под dos с vds pro мисля че се казваше та някой ако може да услужи с един от 2 та кабела много ще съм благодарен аз имам 2 лаптопа единия има и COM PORT и само да вметна че тази програма която е постнал колегата milenski_77 не става за всички модули до колкото разбрах за моя става ( 1C0 959 799 B ) има още 2 3 модула които се различават с последната буква....
-
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
Имам кабел но съм в дълбоката провинция.
Мисля че и програмата ми стои инсталирана на компа.
Мисля че и програмата ми стои инсталирана на компа.
- SilvestarIskrenov
- Двигател:
нп колега мерси все пак