Здравейте колеги.
Значи имам пасат б3 91г 1,8 рп мотор и имам следната питанка. Под шофьорската и пасажерската седалка има по една тръба, които са много сплескани, наподобяват нещо като въздоховоди. Бихте_ли ми казали точно какво са и за какво служат, защото моите нищо не правят? Благодаря предварително!
НеЩо под седАлката на Б3
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: нешто под седялката на Б3
Да веят въздух към тези на задната седалка.
- Grafa_71
- Автомобил:
- Двигател:
колега , това са точно въздухоотводи. имаш ли добро обдухване т.е. по посока на предното стъкло, отдушниците отпред на таблото и долу към краката. Ако там имаш проблем значи уплътненията на въздухоотводите под таблото -- дунапренови са -- са тотално за смяна.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Имаш три грешки само в заглавието!
Колеги, малко уважение към четящите, за да се отнасят с внимание към вас и проблема ви.
Колеги, малко уважение към четящите, за да се отнасят с внимание към вас и проблема ви.
колеги;
първо се извинявам за правописа и грешките допуснати в темата.Дължи се на това 4е съм на вие с ком.
второ,немисля че съм на изпит по български и литература,което не оневинява грешките ми.
трето,мисля че това е форум за обмяна на съвети,допитване един на друг,обмяна на опит и прочие,а не да си правим забележки за правописа един на друг.
Благодаря:
първо се извинявам за правописа и грешките допуснати в темата.Дължи се на това 4е съм на вие с ком.
второ,немисля че съм на изпит по български и литература,което не оневинява грешките ми.
трето,мисля че това е форум за обмяна на съвети,допитване един на друг,обмяна на опит и прочие,а не да си правим забележки за правописа един на друг.
Благодаря:
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
т.4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
Цитат от форум:
"Потребител, който е предупреден, че пише неграмотно и вместо да се поправи започва да обяснява, че това не е форум по правопис, ще получaва незабавен и пожизнен БАН."
Цитат от форум:
"Потребител, който е предупреден, че пише неграмотно и вместо да се поправи започва да обяснява, че това не е форум по правопис, ще получaва незабавен и пожизнен БАН."
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: НеЩо под седАлката на Б3
въздуховоди за отопление на задните места,аз на аудито имам и в краката и между предните седалки.