Нещо странно се случва със централното..

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
borislav_mladenov
Автомобил: VW Passat B8
Двигател: 2_0 TDI 150

Нещо странно се случва със централното..

Мнениеот borislav_mladenov » Съб 09 яну 2010 0:24

Доста потърсих в търсачката.. и има подобни теми, но точно за този проблем като че ли нищо не видях. Знчи пасата е 90 коня, 1.9 ТДИ, 98 година. Проблема е със централното ми се струва. Когато си карам примерно със 90-100, обшо взето няма значение скоростта и изведнъж от самосебе си вратите се заключват :( Незнам нормално ли е или не. Но мисля че не е.
А иначе поразгледах доста теми свързани с централното и фабричната аларма, само че при мен като че ли в никой от описаните случаи и начини на задействане не ми се получава. Иначе като заключа червената лампичка на вратата започва да си мига. :?:
Тука наскоро ходих да ми слагат дистанционно за централното и все си мисля да не би от това да ми са се появили проблемите със заключването. Защото понякога като заключвам червената лампичка не се включва от първия път. Заключвам- виждам, че не свети, пак отключвам и тогава като заключа проработва. Много е странно всичко :banghead:

Последна промяна от borislav_mladenov на Съб 09 яну 2010 16:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: странно. Незнам дори дали е проблем

Мнениеот Ljubon » Съб 09 яну 2010 0:43

Това е екстра, която е направил вероятно предишният собственик, а не проблем. Това е стандартно за доста американски автомобили - при потегляне и достигане на определена скорост вратите се заключват от съображения за сигурност на пътниците. И още - съвременните дистанционни за аларми имат доста функции, запознай се внимателно с тях от книжката, която са ти дали.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Съб 09 яну 2010 0:58

Ако се отключват вратите когато спреш, значи не е проблем, а просто някой ти е активирал тази функция с ВАГ-КОМ. Едно приятелче/само че с Ауди/ така си направи неговите да се заключват след като мине 20 км/час.

Потребителски аватар
borislav_mladenov
Автомобил: VW Passat B8
Двигател: 2_0 TDI 150

Мнениеот borislav_mladenov » Съб 09 яну 2010 10:01

да. Досетих се и за тези варианти, но като спра те продължават да си стоят заключени :shock

Върни се в “Passat”