Проблем със задна скоросТ Б4
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Re: Проблем със задна скорос Б4
Добре дошъл колега.
Вероятно е синхронизатор, но може и само до реглаж на планката при избирача да е. Колегата ivancelchev беше сменял синхронизатори без да му свалят кутията от мотора, можеш да му пишеш за подробности.
Ето една тема, в която се коментира ремонт на скоростна кутия viewtopic.php?f=6&t=49170&start=0&hilit=%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8
Пусни на Търсене "скорости", в раздел за Пасат и ще излезе една страница с теми. Няма съществена разлика с кутиите на Б3.
Вероятно е синхронизатор, но може и само до реглаж на планката при избирача да е. Колегата ivancelchev беше сменял синхронизатори без да му свалят кутията от мотора, можеш да му пишеш за подробности.
Ето една тема, в която се коментира ремонт на скоростна кутия viewtopic.php?f=6&t=49170&start=0&hilit=%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8

- Nikolai Roev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със задна скорос Б4
Аз също имах подобен проблем и скоростния лост ми се беше отхлабил и когато натисках надоло и отиваше прекалено надоло и номожеше повече да отиде наляво,та това е първия слъчай , може също така и да имаш счупен зъб за задната и да ти запира някъде , сменял ли си маслото и с какво ако си?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със задна скоросТ Б4
Колега, можеш ли да кажеш първо кода на скоростите. До колкото знам на задна няма синхронизатор, поне на моята няма. Проблема какъв е точно - не можеш въобще да включиш или хърка като включваш?