Проблем с пускането на инспекцията.
- Svets
- Автомобил: Vw Passat 2004
- Двигател: 2.0 TDI BGW
Проблем с пускането на инспекцията.
Здравейте колеги, имам проблем с пускането на инспекцията на таблото ми. Преди време ми изписа "Service Now" и понеже нямах ваг-ком го махнах по начина с задържането на бутона за нулиране на дневния километраж и тн....... И тъй като в момента имам кабелите имате ли някаква идея как отново мога да си изведа на дисплея инспекциите. О забравих да кажа колата е Пасат б5.5, 2.0 тди 2004. Благодаря предварително 

- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с пускането на инспекцията.
Колега не си ги махнал а просто си ги занулил , като му доиде времето пак ще се появят , с вага може да си ги настроеш кое на колко км да се появява итн. успех !
- Svets
Колега, значи нагласям че трябва да сменя малкото след 1000 км и не ми изписва на дисплея 'Service in 1000'. Според мен трябва да се пусне от някаде
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега с моя скромен Английски си го превеждам като Сервиз веднага.Ти не знам какво си трил но не е зле да се погледне колата от човек който е в час.
- Svets
колега 'сервиз веднага' изписва когато минат тези 1000 км които за зададени.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Може на мойта след като минат зададенете километри излиза само сервиз без веднага.
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги до колкото знам , може някой от стойностите може да не ги приеме примерно 1000 км , понеже за отделните видове чекове масла ролки , антифриз спирачна течност и тн, са заложени примерно 10000 да е мин , и за това да не приеме 1000 дано съм бил ясен и нека по компетентните да кажат на моята кочинка (г4) за масло по малко от 15000 км не приема , опитвано с ктс на бош ,с вага не знам не съм пробвал . Нека по компетентните да кажат , а и има доста теми във форума за това търсачката и ровене му е майката.