Панела за контрол на вентилатора в купето, Пасат 2005

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
axios
Автомобил:
Двигател:

Панела за контрол на вентилатора в купето, Пасат 2005

Мнениеот axios » Сря 20 яну 2010 21:59

Панела с трите превключвателя - за степените на вентилатора, температурата и точките на охлаждане в купето(който е под радиото) на Пасат 2005 не ми свети, като включа фаровете, вечер(а пък и денем:). Всичко друго - радио и т.н. свети.
Имате ли представа, дали е от самия панел или е някакъв бушон.Ако е от панела, има ли там някаква лампа или да сменям целия контролер.

Благодаря!

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Панела за контрол на вентилатора в купето, Пасат 2005

Мнениеот Ljubon » Чет 21 яну 2010 11:38

Какъв контролер, какви 5 лева?
Издърпай средната врътка. Под нея ще видиш лампичка на цокъл, тя осветява целия панел посредством светловоди. За лесно вадене на крушката използувай пинсета, но залепи на нея лейкопласт, за да не я счупиш при ваденето. Ако ти се опъне средната врътка, залепи и на нея лейкопраст, за да не я надереш и дърпай с клещи. Успех!

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Чет 21 яну 2010 13:22

Ljubon написа:Какъв контролер, какви 5 лева?
Издърпай средната врътка. Под нея ще видиш лампичка на цокъл, тя осветява целия панел посредством светловоди. За лесно вадене на крушката използувай пинсета, но залепи на нея лейкопласт, за да не я счупиш при ваденето. Ако ти се опъне средната врътка, залепи и на нея лейкопраст, за да не я надереш и дърпай с клещи. Успех!

Имам чувството че обясняваш как се сваля врътката на Пасат/Голф 1995 година :roll:

Това е Пасат 2005:

Изображение

Не ми се струва много вероятно да е с една лампичка на средната врътка и другите да се осветяват през светловоди.

Потребителски аватар
axios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот axios » Пет 22 яну 2010 5:02

Колега, прав си, аз имах такъв Пасат - 2 литра турбо, миналото лято, но го смених за предния модел Б5.5. Просто не съм сменил снимката. Така 4е мисля, 4е обяснението е вярно за Пасат 5.5. Тук, в канада пасата от снимката започва от 2006-та.

Благодаря!

Върни се в “Passat”