проблем с палене

Техническа и сервизна информация за Passat
rosen_wlasev
Автомобил:
Двигател:

проблем с палене

Мнениеот rosen_wlasev » Вто 19 яну 2010 14:21

колеги,да питам имам Пасат 1992г 2000 кубика 16 клапана,има ли помпа в реэервоара,откаэа да пали на бенэин,като дам контакт се чува едно стържене отдолу и не пали.

Потребителски аватар
Grafa_71
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с палене

Мнениеот Grafa_71 » Вто 19 яну 2010 14:48

Колега, няма къде другаде да бъде помпата.Когато дадеш на контакт трябва да се чува едно леко жужене-- за около няколко секунди, но това стържене никак не ми харесва. Я вземи заведи пасатко, ако можеш при някой читав майстор.Успех

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Вто 19 яну 2010 20:15

,откаэа да пали на бенэин,-да разбирам ли,че има и газова уредба.Ако си карал с малко бензин в резервоара може да е заминала помпата.А къде е това "отдолу" в резервоара или в двигателния отсек.Стартера въртили провери има ли искра на свещите и връща ли бензин през маркуча за обратно гориво.

rosen_wlasev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen_wlasev » Чет 21 яну 2010 22:31

колеги днес си запали нормално,но въпреки това утре смятам да изкарам помпата от резервоара и да видя може ли да се почисти нещо или ще трябва да се купува нова.Колата я карам на газ,но си пали на бензин и след2500 оборота обръща на газ,сигурно и е дошло времето на помпата,че то май само нея не съм сменял за 10год.откакто си карам Пасатко.

Върни се в “Passat”