Вода зад предна лява седалка на пасат б5.5 2002
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вода зад предна лява седалка на пасат б5.5 2002
Здравейте. Имам проблем с влизането на вода зад предната лява седалка. Колата е пасат комби б5.5 2002г. Прегледах темите по този въпрос, но не можах да открия нищо за моя модел, само за по старите. Ако някой може да ме светне по въпроса, ще съм много благодарен.
Re: Вода зад предна лява седалка на пасат б5.5 2002
Ако Пасата е Б5/5.5 , водата влиза от пластмасовата кутия(на компютъра) до чистачките пред шофьора до сервото и минава по прага и се събира под шофьорската седалка и зад нея ;ако не се спре теча гори датчика за Air bag под седалката и светва лампата; Проблема се отстранява като почистиш и уплътниш хубаво кутиятя и изчистиш отводнитилните канали под сервотото и акумулатора за да не се събира вода .
На предишният ми Пасат след почистване на дренажите и хубаво подсушаване на мокета отзад , повече вода не видях (най-добре се подсушава с весници смачкани на топка и оставени поне един ден , на мен ми отне 4-5 дни докато се подсуши и много стари вестници
).
На предишният ми Пасат след почистване на дренажите и хубаво подсушаване на мокета отзад , повече вода не видях (най-добре се подсушава с весници смачкани на топка и оставени поне един ден , на мен ми отне 4-5 дни докато се подсуши и много стари вестници

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега за отговора, но мойта е с обратен волан и от ляво ми се пада акумулатора, а от дясно тази кутия на компа. Наливах вода където е акумулатора и тя си излиза от долу. Та мисълта ми е възможно ли е от дясно от пред да отива водата от ляво от зад и то само там да е мокро. Много ми е странно. Но все пак ще тествам. Мерси още веднъж.
От дясно да отиде водата в ляво няма как да стане защото пречи тунела на скоростите , но при всички положения почисти отходните канали под сервото и акумулатора и ще спре да се мокри под седалката .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ok колега, ще го направя та да видим каква ще излезе. Мерси още веднъж за мнението.
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, провери си уплътнението, което е за кабелите от вратата. Мойто се беше измъкнало и 1 година се мъчих да разбера от къде се мокри пътническата страна. Сменях уплътнения на филтъра, слагах силикони и продължаваше да се мокри и то само в движение.
Успех.
Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси, колега, за мнението. Ще поровя и там.