на пасатора ми изписа SERVICE OIL ...?
на пасатора ми изписа SERVICE OIL ...?
Привет колеги имам един малък въпрос, днес докато си карах по едно време мигащият надпис service oil ми привлече вниманието имам пасат б5 97 лето.... но като натиснах копчето за зануляване на километража и се опражи пак си ми показа километрите.... та въпросът ми е какви са последиците ако не проверя защо стана така и каква епричината ..... ? Благодаря и лека вечер. 

Re: на пасатора ми изписа SERVICE OIL ...?
andre написа:Привет колеги имам един малък въпрос, днес докато си карах по едно време мигащият надпис service oil ми привлече вниманието имам пасат б5 97 лето.... но като натиснах копчето за зануляване на километража и се опражи пак си ми показа километрите.... та въпросът ми е какви са последиците ако не проверя защо стана така и каква епричината ..... ? Благодаря и лека вечер.

Трябва да си смениш маслото и да занулиш компютъра.Потърси има тема за това!
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Re: на пасатора ми изписа SERVICE OIL ...?
Както е казал и колегата, трябва да смениш маслото. Пак ще светне. Напомня ти
Обикновено е настроено да свети около 1000км. преди смяна, но да не те излъжа.
Сменяй го където имат диагностика да занулят. И не трябва да ти взимат повече пари за това, внимавай и питай предварително. Трябва да се закачи колата и да се настрои.

Обикновено е настроено да свети около 1000км. преди смяна, но да не те излъжа.
Сменяй го където имат диагностика да занулят. И не трябва да ти взимат повече пари за това, внимавай и питай предварително. Трябва да се закачи колата и да се настрои.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L