Въпрос за челно стъкло
- ExTr3mNuQ
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за челно стъкло
Днес забелязах че челното стъкло е съвсем леко пукнато доло в ъгъла.Въпроса ми е пречели това и дали пукнатината може да се увеличи от самосебеси. Мерси !
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Въпрос за челно стъкло
Може, пукал съм зимата от изпускане на голо рамо на чистачката и като се затопли времето пукнатината обхвана цялата височина на стъклото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
dancing_niki написа:Може, пукал съм зимата от изпускане на голо рамо на чистачката и като се затопли времето пукнатината обхвана цялата височина на стъклото.
колега мисля че ги лепят .взимат на сантиметар маи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Снени го с ново,това е най-добрият вариат.Казвам ти го от личен опит, а и КАТ правят акт за пукнато стъкло.
-
- Автомобил:
- Двигател:
boi4eto написа:Снени го с ново,това е най-добрият вариат.Казвам ти го от личен опит, а и КАТ правят акт за пукнато стъкло.
Да за спукано предно стъкло се пише акт...
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
altanivan написа:boi4eto написа:Снени го с ново,това е най-добрият вариат.Казвам ти го от личен опит, а и КАТ правят акт за пукнато стъкло.
Да за спукано предно стъкло се пише акт...
Да не казвам че и от движение могат да спрат колата
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Със сигурност при по-големи студове ще се увеличи пукнатината! Скоро сменях моето на Б4 за 110 лева и е със сенник!
- DIY4ever
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е пукнато само в ъгъла, напреко на ъгъла, и краищата на пукнатината стигат до края няма как да стане по-голяма.
При мен е така от години, при това е спукан само единият пласт.
За всеки случай лепя винетката точно върху пукнатината да не се вижда, че в КАТ само меки китки работят, и вечно незадоволени са повечето.
Ако е насочена пукнатината към средата на стъклото е добре да се залепи, иначе наистина ще се разшири. Смяната на стъкло е около 100лв, ама със стъкло "шише-джам". Иначе цената е друга.
Да не говорим че има риск да почне да ръждясва някъде около стъклото след смяната.
При мен е така от години, при това е спукан само единият пласт.
За всеки случай лепя винетката точно върху пукнатината да не се вижда, че в КАТ само меки китки работят, и вечно незадоволени са повечето.

Ако е насочена пукнатината към средата на стъклото е добре да се залепи, иначе наистина ще се разшири. Смяната на стъкло е около 100лв, ама със стъкло "шише-джам". Иначе цената е друга.

Да не говорим че има риск да почне да ръждясва някъде около стъклото след смяната.