Ако някой се е сблъскавал с този проблем ще съм благодарен да сподели
Проблем с механизма на вратата
Проблем с механизма на вратата
Здравейте, от скоро имам пасат б5, преди няколко дни отварям задната дясна врата, след малко я бутвам да я затворя и не се затваря бутам я по силно пак не иска да се затвори. От къде може да идва този проблем и ремонтира ли се или да търся друг механизъм
Re: Проблем с механизма на вратата
Огледай механизмите на другите врати.Мисля че в езичето ти е проблема.
- slavi_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
И според мен е езичето.Виж го като отвориш вратата дане би да неможе да се варне и като затваряш вратат тя бие на палчето.Ако несе враща го смажи и ще си на 6.
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз имам сащия проблем и да ти кажа чесно ми го е правила на 2-3 пъти и сам се е оправиал до сега не сам се наканил още да разглобия бравата но рано или касно ще се наложи.ако ме изпревариш пиши какво си открил и според мен ще е езичето само не се знае дали ще може да се ремонтира или ще триабва да се смения цялата брава.
-
kvk
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имах този проблем не се затваряше беше и зимата и си бях помислил че е замръзнала...
При мен се оправи като дръпнах лостчето за отваряне на вратата от вътре, каза ми го човек който е с ауди и при него се е случвало няколко пъти
При мен се оправи като дръпнах лостчето за отваряне на вратата от вътре, каза ми го човек който е с ауди и при него се е случвало няколко пъти
езичето като чели не може да се затвори до край и не захапва планката като я натисна вратата, а иначе като го натисна с отверката си се затваря, ако имам време да го разглобя тези дни ще пиша 
е сега преди 10-тина мин. отидох да я погледна отварям вратата бутам я затваря си се без проблем странна работа, все пак пръснах в механизма от тази грес дето е на флакони, пък да видиме до кога ще работи
е сега преди 10-тина мин. отидох да я погледна отварям вратата бутам я затваря си се без проблем странна работа, все пак пръснах в механизма от тази грес дето е на флакони, пък да видиме до кога ще работи