Смяна на ключа за включване на фаровете
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на ключа за включване на фаровете
Колеги някои може ли да ми каже дали става ключа за включване на фаровете от PASSAT B5.5 на PASSAT B5 защото искам да си слагам халогени даже си ги порачах
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на ключа за включване на фаровете
Еднакви са.Колко пари е този с халогени?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами от истамбул(АКСАРАИ)ЗАЕДНО САС РЕШЕТКИТЕ И ХАЛОГЕНИТЕ ВСИЧКО ОКОЛО 100 ЛЕВА МОИ ПОЗНАТ МИГИ ВЗЕ НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ СТАВАТ КЛЮЧОВЕТЕ ЗА ФАРОВЕТЕ ОТ В5.5 НА В5
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ключа става за решетките не съм сигурен но маи са различни на В 5 и В5.5.И аз от там си взимам части като се налага.
-
- Автомобил:
- Двигател:
а и как трябва да се варжат към ел.системата
- COOLENSKI
- Автомобил:
- Двигател:
ключа за фаровете се сваля много лесно- натиска се навътре и после при натиснато положение са завърта в противоположна посока на включването на фаровете сам си излиза без много зор, има го и на видео в youtube
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Ако твоя пасат има халогени, не е задължително да сменяш копчето. На Б5 халогените са му във самите фарове. Може и да си проверил, но аз да кажа, защото на моя разбарх, че имам халогени чак на 6-тия месец и то по случайност в гаража. Провери копчето с колко позиции е като го дърпаш. Ако е с две, си го ползвай и не търси друго.
- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
То май не е точно халоген, а като издърпаш ключа 2 пъти, светва още една Н4 (комбинирана - дългите + фар за мъгла) към Н7 на късите. А аз си мислех че дългите са с H1.
И аз по случайност го открих това в пристъп на безсилие в една мъгла на магистралата.
ПС: това за крушките не съм 100% сигурен, че е така.
И аз по случайност го открих това в пристъп на безсилие в една мъгла на магистралата.
ПС: това за крушките не съм 100% сигурен, че е така.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги нямам халогени но искам да си сложа да стане нещо подобно като В5.5 и ме итиресува как да ги сваржа ключа си го смених на един авто воз но към каде да ги сваржа и как със релета или как мерси предварително
- chakarov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BigTo написа:Ако твоя пасат има халогени, не е задължително да сменяш копчето. На Б5 халогените са му във самите фарове. Може и да си проверил, но аз да кажа, защото на моя разбарх, че имам халогени чак на 6-тия месец и то по случайност в гаража. Провери копчето с колко позиции е като го дърпаш. Ако е с две, си го ползвай и не търси друго.
Тъй като и аз съм нов собственик на Пасат Б5, не ми е ясно как се включват подсилващите светлини. На копчето за фаровете имам една иконка за фарове за мъгла, но е сложена на такова място, до което не ми е ясно как да стигна, въртейки копчето. Ако може някой да ми обясни, ще бъда благодарен.
- niki79
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP
chakarov написа:BigTo написа:Ако твоя пасат има халогени, не е задължително да сменяш копчето. На Б5 халогените са му във самите фарове. Може и да си проверил, но аз да кажа, защото на моя разбарх, че имам халогени чак на 6-тия месец и то по случайност в гаража. Провери копчето с колко позиции е като го дърпаш. Ако е с две, си го ползвай и не търси друго.
Тъй като и аз съм нов собственик на Пасат Б5, не ми е ясно как се включват подсилващите светлини. На копчето за фаровете имам една иконка за фарове за мъгла, но е сложена на такова място, до което не ми е ясно как да стигна, въртейки копчето. Ако може някой да ми обясни, ще бъда благодарен. просто го издърпаи,но това е за светлините отзад за мъгла -не всички б5 имат вградени халогени във фаровете
- chakarov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niki79 написа:просто го издърпаи,но това е за светлините отзад за мъгла -не всички б5 имат вградени халогени във фаровете
Прав си, аз нямам.
- niki79
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP
kundak написа:колеги нямам халогени но искам да си сложа да стане нещо подобно като В5.5 и ме итиресува как да ги сваржа ключа си го смених на един авто воз но към каде да ги сваржа и как със релета или как мерси предварително
ключа ти е най малкия проблем,но да вкараш халогени от б5.5 на б5 трябва доста упражнения,но не е невъзможно