Два въпроса за PASSAT Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
MAX75
Автомобил: VW Passat 1997
Двигател: AFN

Два въпроса за PASSAT Б5

Мнениеот MAX75 » Пет 26 мар 2010 20:25

Здравейте.Имам два въпроса относно колата ми.Става въпрос за Passat 1997г. 110к.с. tdi
1.CD-то е BLAUPUNKT KIEL RD 126.При включване от бутона "ON" силата на звука е много висок.Поне за мен е доста неприятно.Винаги започва от ниво "30" (става въпрос за силата на звука изобразена върху екрана с цифри).Може ли това първоначално ниво на звука да се корегира?
2.На шофьорската врата между бутоните за управление на предните и задните стъкла има бутон,изобразяващ окръжност и в нея човек с разпънати настрани ръце (поне на мен на това ми прилича) :lol: при натискане на този бутон не виждам никакъв резултат.
Ако някой може да помогне, предварително благодаря.

Потребителски аватар
gicho76
Автомобил: VW Golf VI Variant
Двигател: 1600 tdi CAYC

Re: Два въпроса за PASSAT Б5

Мнениеот gicho76 » Пет 26 мар 2010 21:18

MAX75 написа:......
2.На шофьорската врата между бутоните за управление на предните и задните стъкла има бутон,изобразяващ окръжност и в нея човек с разпънати настрани ръце (поне на мен на това ми прилича) :lol: при натискане на този бутон не виждам никакъв резултат....

резултата е отзад - блокираш задните бутони за сваляне и вдигане на стъклата - когато возиш деца е препоръчително да ги изключиш, както и да блокираш отварянето отвътре на вратите от врътката до бравата :beer

Потребителски аватар
MAX75
Автомобил: VW Passat 1997
Двигател: AFN

Мнениеот MAX75 » Пет 26 мар 2010 21:24

gicho76 написа:
MAX75 написа:......
2.На шофьорската врата между бутоните за управление на предните и задните стъкла има бутон,изобразяващ окръжност и в нея човек с разпънати настрани ръце (поне на мен на това ми прилича) :lol: при натискане на този бутон не виждам никакъв резултат....

резултата е отзад - блокираш задните бутони за сваляне и вдигане на стъклата - когато возиш деца е препоръчително да ги изключиш, както и да блокираш отварянето отвътре на вратите от врътката до бравата :beer

Благодаря. :beer

Потребителски аватар
akon1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот akon1 » Нед 28 мар 2010 23:07

по първия въпрос можеш да си го настройш от настройките на касетофона на колко да ти траъгва радиото,но не си спомням така на изуст кое е точно,по разгледай и ще го намериш

Върни се в “Passat”