passat B3 моно 1.8 1989г.
газ-бензин
онзи ден както си стоях на светофара колата сама даде газ до дупка
Педала на газта сам се натисна до ламарина и за 3-4 секунди не искаше да се върне после изведнъш паднаха оборотите и пасата огасна не можах да го запаля-след 2 мин запали и тръгнах започна да сеца да се дърпа сам-нещо полудя, сипах -бензин обаче почна да мерише на изгорели газове и като форсирам излиза черен дим но мисля че е от лош бензин незнам сега ще я следя
но ми направи впечатление че като я настъпих на Цариградско шосе на бензин с 140 на 4скорост варвеше перфектно държеше обороти но на по малка скорос и по малка предавка почва да ми прави номера мъчи се да гасне а на газ вече неще да върви щото си играх с врътките
некой ако може да даде предполужение за диагноза ще го черпа бира
проблем с оборотите
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: проблем с оборотите
Откачи едната клема на акумулатора за 5 мин и после покарай малко на бензин. Може да е имало натрупани грешки.
- danielmihov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Баце това е температурния датчик отпред на фланеца за водата.И моя правеше така сам се караше.Аз само вътях волана.
Все едно зъл дух го беше обладал.Ходих на поп да му бае и да сипа светена вода в казанчето ама попа ми вика "колега смени тоз дяволски датчик.Амин"
Смених го и Пасатчето пак е под мой контрол

Все едно зъл дух го беше обладал.Ходих на поп да му бае и да сипа светена вода в казанчето ама попа ми вика "колега смени тоз дяволски датчик.Амин"
Смених го и Пасатчето пак е под мой контрол

- ibm
- Автомобил:
- Двигател:
смених стъпково моторче
и си е същата работа
меша обороти и понякой път стои на 2000 оборото
на комп ли да я карам за чистене на грешки
незнам
сега и направих тест-покарах я на газ-като спра на светофара вдига на 2000 оборота и някой пат вдига до 2500 оборота-също тъка и падат отвреме но време на 900 оборота
на бензин ги вдига по рядко но интересното е че бавно-бавно спадат до 900 оборота и като настъпя докрай газта по време на движение(на бензин)почво да глъхне и да губи мощност,все едно се мъчи да се отпуши нещо мама и да е....!
и си е същата работа
меша обороти и понякой път стои на 2000 оборото
на комп ли да я карам за чистене на грешки
незнам

сега и направих тест-покарах я на газ-като спра на светофара вдига на 2000 оборота и някой пат вдига до 2500 оборота-също тъка и падат отвреме но време на 900 оборота
на бензин ги вдига по рядко но интересното е че бавно-бавно спадат до 900 оборота и като настъпя докрай газта по време на движение(на бензин)почво да глъхне и да губи мощност,все едно се мъчи да се отпуши нещо мама и да е....!
- danielmihov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: