Моля за съвети и мнения за Passat 1.8 20v 125 к.с.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моля за съвети и мнения за Passat 1.8 20v 125 к.с.
Здравейте на всички в този полезен форум, за първи път пиша тук прочетох доста мнения, но ми се иска да ми дадете по актуален съвет. С мъжа ми решихме да сменим стария Пасат 92г. от който сме адски доволни с малко по-новия модел Пасат Б5 и тъй като сме привърженици изобщо на марката VW Ви моля да ни дадете съвет. Хареса ли сме бензиновите, тъй като не караме кой знае колко километри на година така че ни посъветваха пак да си вземем бензинов като стария. Много познати ни плашат с първоначалното обслужване имам в предвид ангренажен ремък и ролки и въобще скъпата поддръжка на новия Пасат. Въпроса ми е някой може ли да даде съвет за актуални цени и първоначална поддръжка. Хареса ли сме един Passat 1.8 20v 125 к.с.99год-комби, колата е запазена много, моля да ми дадете като цяло мнения за този модел. Мислехме и за Голф 4, но той е по-тесен и мисля, че Пасата ще е по-добрия избор. Пишете към кой мотор да се насочим на Пасат и цялостната поддръжка като цяло, знам че всичко опира до това каква кола взимаш и до колко е запазена, но все пак е добре да си запознат и с поддръжката. Благодаря на всички за вниманието и дано не съм Ви досадила с този въпрос, просто искам по-актуална информация за цени на части и поддръжка. Лека и успешна седмица на всички.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моля за съвети и мнения за Passat 1.8 20v 125 к.с.
Благодаря за инфото. Вече решихме да купим колата, всичко е на късмет със старите коли, така че на каквото случим. Форума е наистина много полезен и ако имаме в бъдеще проблеми ще задавам въпросите си тук и се надявам пак да помагате. Весело посрещане на празниците!!!!