Здравейте, имам Пасат 91г 2.0 16v, и от известно време се появи следния проблем. Километража /за изминатите километри/ е цифров, когато дам на контак и запаля двигателя изписва Error, и след около 2 минути работа показва 33 км пробег, по време на движение ми отчита правилно изминатото разстояние, но когато изключа двигателя и пак запаля всичко се повтаря по същия начин - Error и после 33км.
Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно, и от какво може да е?
Проблем с километража на Пасат 91г.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
напосоки мисля че некадърници са пипали по таблото (в електронен смисъл) за да връщат километри и прочие...
мисля че някъде бях чел че този вид повреда се оправя само с ново...
ако намериш по моргите строшено табло със здрава платка-сменяй платката и всичко (показалци, екранчета) си премести твоето-ще се оправи!
мисля че някъде бях чел че този вид повреда се оправя само с ново...

ако намериш по моргите строшено табло със здрава платка-сменяй платката и всичко (показалци, екранчета) си премести твоето-ще се оправи!
- tosho_k_
- Автомобил:
- Двигател:
Човека от когото взех колата преди 2 години, ми каза че преди е станало някакъв проблем с отчитането на пробега и може би тогава ако са отваряли таблото не са го направили както трябва. Преди две седмици ходих в един сервиз, там ми казаха че може би е чипа за паметта, и че те не се наемат да барникат там
, лоша работа. Не че ми пречи, даже не влияе на работата на колата но ....трябва да го оправя.
Мерси за инфото, ще проуча и този вариант

Мерси за инфото, ще проуча и този вариант