Привет на всички!
Преди ден-два свалях страничните огледала на Пасата ми (причината е, че ми е много тесен гаража и малко съм ги поожулил), та идеята ми беше следната: Снимах цялата процедура стъпка по стъпка и искам да кача снимките, та и аз да съм малко полезен на някой, но току що прочетох, че не мога да го направя... ако някой, който има възможност, иска да му ги пратя и да ги качи - ОК.
Сваляне на странични огледала на Пасат В3
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
ЗА СВАЛЯНЕ НА СТРАНИЧНОТО ОГЛЕДАЛО
:loПич наистина си герой. на мен ми се случи да го направя преди 2 месеца. Само че аз сменях само кожуха на огледалото, което като операции показани на снимките са същите. Опъването на жилата е доста трудно поради факта че не трябва да се оплитат жилата и да не им се сменят посоките, защото ако искаш да наклониш надолу може отиде нагоре. Самата дължина и мисля че имаше цвят на жилото и пластмасовия оптегач, подсказват мястото на всяко жило в оптегача
.

- lirik
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря на колегата който ми помогна за снимките !
Утре ще поправям прословутите дрижки за отваряне на вратите и смятам пак да снимам "операцията", въпреки, че до колкото знам има вече разисквана подобна тема, но смятам пак да е със снимков материал.
Надявам се да не дразня модератора с купищата ми снимки по вече разисквани теми! Ако е така ... ИЗВИНЯВАМ СЕ !!!
Утре ще поправям прословутите дрижки за отваряне на вратите и смятам пак да снимам "операцията", въпреки, че до колкото знам има вече разисквана подобна тема, но смятам пак да е със снимков материал.
Надявам се да не дразня модератора с купищата ми снимки по вече разисквани теми! Ако е така ... ИЗВИНЯВАМ СЕ !!!