помощ за закупуванв на пасат б5
помощ за закупуванв на пасат б5
мисля да си купя кола,ама не съм много наясно.така спирам се на пасат б5 дизел тди.не знам кой двигател е по добър помпа дюза 116 коня или тди 110коня ,гледах едно пасатче в мобиле коментирайте моля спешно е... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details мисля че този пасат е с двигател 90коня ,не знам пишете
Re: помощ за закупуванв на пасат б5
На първо четене какво виждам:
1 таблото със скоростомера е старото (свети в зелено),а пише че е 98г може и да греша!
2 целият салон е раздърпан от прането а плата на вратите е провиснал
3 фаровете са сменяни (няма нищо лошо) може да е имала удар или да са били много захабени
4 има теч на антифриз,погледни казанчето!
5 облицовката на волана не е оригиналната,нито пък топката на скоростния лост
Пък заглавие от рода на перфект,уникат,мега-ултра-хипер състояние,аз няма да ги коментирам
Не ангажирам абсолютно нокого с моето мнение.Според мен потърси още.110 кончета е много добър вариант,доказал се е като надежден агрегат.
Успех
1 таблото със скоростомера е старото (свети в зелено),а пише че е 98г може и да греша!
2 целият салон е раздърпан от прането а плата на вратите е провиснал
3 фаровете са сменяни (няма нищо лошо) може да е имала удар или да са били много захабени
4 има теч на антифриз,погледни казанчето!
5 облицовката на волана не е оригиналната,нито пък топката на скоростния лост
Пък заглавие от рода на перфект,уникат,мега-ултра-хипер състояние,аз няма да ги коментирам
Не ангажирам абсолютно нокого с моето мнение.Според мен потърси още.110 кончета е много добър вариант,доказал се е като надежден агрегат.
Успех
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Преден ляв калник изглежда в друг цвят в сравнение с вратите.
Двигателя не е с червено I , което май значи че е 90 к.с , а не както пише 110
Двигателя не е с червено I , което май значи че е 90 к.с , а не както пише 110
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
marianchev написа:Преден ляв калник изглежда в друг цвят в сравнение с вратите.
и на мен така ми се вижда
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Колега,за мен този Пасат е смлян от каране и удари...
Вратите са с друг цвят,фаровете са сменявани,нова кожа на волана,друга топка на скоростния лост,проблем с казанчето на антифриза,тапицерията е прана поне 5-6 пъти...
Надявам се това да ти стига и да го забравиш този Пасат.
Има други,доста по-добри.

Вратите са с друг цвят,фаровете са сменявани,нова кожа на волана,друга топка на скоростния лост,проблем с казанчето на антифриза,тапицерията е прана поне 5-6 пъти...
Надявам се това да ти стига и да го забравиш този Пасат.
Има други,доста по-добри.
мерси не мисля да го взимам дадох го като пример за да може да разсъждавате колеги а и така се уча къде да гледам .....мерси то има много тънкости ,и много малко са коректните продавачи на коли мани ужас
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз карам ПД 116 коня и съм много доволен. но за тези пари мисля че можеш да вземеш по-добър от този на обявата разтърси се в мобилито или направо отиди на някоя голяма борса и се парази цените са паднали супер много. успех с покупката 

ще ходя да гледам този http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details,коментари мола
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не ти работи линк-а
a този какво ще кажете http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- ulipet
- Автомобил: VW PASSAT B7
- Двигател: CFF
Много малко снимки и малко неясни,не е климатроник а е с климатик,се тая.За тези пари мисля има по-добри предложения търси и в тези сайтове и успех http://www.car24.bg/ http://www.cars.bg/
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Този последния изглежда по-добре от първия. Стоят му и фабричните лепенки под капака => има вероятност да е без тежък челен удар.
Единственият начин да си сигурен в модификацията на двигателя е кода му. Има го в документите и на бележката под корите в багажника. AFN е 110 к.с.
Задължително трябва да се погледне в сервиз какво е сменяно и какво не, че това е една дълбока торба пари... ремъци, ролки, масла, карета, носачи са си спокойно към 2000 лв. със смяната... може просто да са изреждали каквото им хрумне на момента. Няма да е лошо и фактура да имат за тези части (не, че е гаранция, че частите от фактурата са по колата
).
Общо взето гледане му е майката... и читав сервиз за проверка на всичко, вкл. и на компютър.
Иначе воланът, топката на скоростния лост, педалите, седалките и луфтовете между врати, калници, капаци изглеждат ОК. Може да се окаже свежа и безпроблемна кола.
Успех!
П.П.: Гледам, че май си от София, а колата е във Варна... Най-добре си набележи поне 5-6-7 коли, които наистина искаш да видиш за да има смисъл от разкарването. Да не се получи напразно търкаляне 1000 км. в двете посоки заради фрапиращи разлики между обява и реалност.

Единственият начин да си сигурен в модификацията на двигателя е кода му. Има го в документите и на бележката под корите в багажника. AFN е 110 к.с.
Задължително трябва да се погледне в сервиз какво е сменяно и какво не, че това е една дълбока торба пари... ремъци, ролки, масла, карета, носачи са си спокойно към 2000 лв. със смяната... може просто да са изреждали каквото им хрумне на момента. Няма да е лошо и фактура да имат за тези части (не, че е гаранция, че частите от фактурата са по колата

Общо взето гледане му е майката... и читав сервиз за проверка на всичко, вкл. и на компютър.

Иначе воланът, топката на скоростния лост, педалите, седалките и луфтовете между врати, калници, капаци изглеждат ОК. Може да се окаже свежа и безпроблемна кола.
Успех!

П.П.: Гледам, че май си от София, а колата е във Варна... Най-добре си набележи поне 5-6-7 коли, които наистина искаш да видиш за да има смисъл от разкарването. Да не се получи напразно търкаляне 1000 км. в двете посоки заради фрапиращи разлики между обява и реалност.

- grelly
- Автомобил:
- Двигател:
търси внимателно и не бързай. брат ми си купи преди седмица пасат 1.9 тди 110кс, '98 , климатроник(работещ :Р) , пълен ел пакет , само че стария волан , което не е важно , 15ки лети джанти, нов внос.карах я ,доволен съм от колата.най -хубавото в нея беше цената - 6000лв , но ходи до силистра. лошото е само че е италианска , но и това е субективно. моя пасат е 1.8Т 150 коня , ходих да го взимам от холандия за 3300 евро през декември 2008. аз тогава гледах джантите и ксенона и др екстри , от които съм си доволен , но ми харчи много в градски условия , а аз именно там го карам най-много.мисълта ми е че добре си се насочил към дизел 110 коня, имат мн добра репутация.а ако имаш възможност няма да е лошо да си купиш от чужбина , изскачат мноо добри оферти от време на време.чужденците поне по-малко лъжат от наште дилъри , а ако намериш от частен собственик е най-добре.ето ти едно предложения - за 3хил евро съм убеден че ще ти го даде, но трябва да ходиш до холандия (билет на отиване , бензин на връщане , транзитни номера , винетки - това са разходи , които можеш да си спестиш ако си я купиш от българия.въпрос на приоритет)моята изглежда по подобен начин
)
http://www.speurders.nl/overzicht/autos ... 92954.html

http://www.speurders.nl/overzicht/autos ... 92954.html
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сподели моля колко ще стане цената след задължителните след закупуването обслужвания и застраховки.