за триене

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
buci1971
Автомобил:
Двигател:

за триене

Мнениеот buci1971 » Съб 10 апр 2010 13:03

колеги моля за помощ как да си монтирам оригитален касетофон плюс сд чейнджър с него просто не разбирам как ще влезнат двете неща и няма ли да ми трябват някакви капачки за отстрани да не зее дупка.Прилагам снимки на музиката която си купих и на панела на таблото на колата на който в момента има друго сд което продавам за 50лв.
16032010013.jpg
Image0244.jpg
колеги моля помагайте защото варианта с конзолата за 50лв не ми се нрави тъй като съм взел музиката за толкова или по ефтин вариант от 50лв за конзола

Последна промяна от buci1971 на Пон 26 апр 2010 18:57, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Re: Монтаж на оригинален касетофон Бета и сд чейнджър с него

Мнениеот dancing_niki » Съб 10 апр 2010 17:04

Като си купиш конзола за двойна DIN шина, при която касетофона си е почти на старото място, веднага над него чейнджъра, а климатроника отива най-отдолу където в момента е дупка. Също така май трябваше да се купят 2-те части (конзолата, която държи устройствата и декоративната решетка отпред). Нещо такова ще се получи: http://www.martincaraudio.hu/upload/ter ... 201048.jpg с разликата, че на мястото на врътките при теб ще стои управлението на климатроника.

Има врътка чейнджъра да се сложи в подлакътника или в багажника. В подлакътника ти трябва ново легенче и евентуално нов кабел. В багажника в левия джоб ти трябва една "етажерка" в която се слага чейнджъра и също нов кабел предполагам, а може и да провериш дали нямаш заготовка за чейнджър в багажника и направо да го метнеш там и да си джиткаш.

Върни се в “Passat”