Проблемен ли е пасат 6?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблемен ли е пасат 6?
Всички дават за примерр колко проблеми има пасат 6-та серия.И всеки чул/недочул цитира едноименната статия за пациента на Аутобилд. Е, аз карам пасат 6, колата не е лоша. И влизам тук от време на време, да прегледам кой какво е писал. И всички теми за проблеми са за пасат 5 и 5.5, за 6 последдната дори не помня кога е. По улиците 6 и 5.5 са по равно като брой горе долу, вярно е че 6-иците са по-нови, но всее пак, кое му е толкова проблемно и кое е безпроблемното на 5.5 ??? 

Re: Проблемен ли е пасат 6?
Нали знаеш колега,че всеки е с мнение и карал,не карал изказва някакви впечатления. АвтоБилд пък като цяло е пълен с информация непонятна за мен от страна на истиността си.
Пасат 6 си е нов,модерен и надежден автомобил и не съм чул от собственици на такъв около мен,че е проблемен.
Пасат 6 си е нов,модерен и надежден автомобил и не съм чул от собственици на такъв около мен,че е проблемен.
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
и от мен само добри думи за б6 ве4е по4ти 3 години
те наистина се поизравниxа като брои с б5 и 5.5 поне за варна

-
- Автомобил:
- Двигател:
колкото по-малко електроника толкова по-малко ядове
-
- Автомобил:
- Двигател:
Примера на колегата с пасата от Италия е или шарлатанщина от продавача на колата, или лош късмет за купувача, но така или иначе е изолиран за щастие. Аз лично го четох преди като се чудех да купя ли колата или не, и реших да.
За по-малкото електроника, че било по-хубаво, ..... това е на принципа 'гроздето е кисело днес'
За по-малкото електроника, че било по-хубаво, ..... това е на принципа 'гроздето е кисело днес'

Перфектен автомобил е. 2,0 тди 140кс ДСГ вече 145 000 км. никакъв проблем. Писал съм доста по темата и могат да ми се видят мненията. За пасат 6 пишат лоши неща хора които никога не са го карали а са чули недочули нещо на спирката. "Високото грозде е кисело " е казал народа.