Станен шум след 80-90км в час
- xaxobgcc
- Автомобил:
- Двигател:
Станен шум след 80-90км в час
Напоследък забелязвам станен шум след 80-90км в час. Имам чувството че излитам. Като дам на свободна пак се чува. Моля помогнете ми защото ще се побъркам с тоя шум.
Най вероятно е лагер. Служебната Брава стана така и просто в едн момент след 40 - 50 кm/h започваше един доста силен шум който не е нито само фучене нито само бучене ... абе доста силно и ясно се осеща този допълнителен звук. Между другото по трудно се хваща от къде идва като си в купето. Този беше заден а се чуваше като отпред. Между другото аз в момента също се чудя на един подобен звук на Голфа но си мисля че идва от гумите - румънски Викинг
. Чува се едно леко изфучаване, от висок към по-нисък тон в унисон със самото спиране най-вече когато спирам, без значение с двигател или без. При ускорение като че ли пак го има в обратен вариант но там съвсем не мога да го хвана че се чува и двигателя. Вчера проверих скоростната кутия и си беше почти пълна та това го отметнах. Лагер не е, него го чух как вие ... и кой знае какво може да е. Па може и да е наистина от гумите както ме убеждавт един двама познати.
При теб най вероятно е от лагер той вие така дразнещо че ...
Но с тези шумове ... това докато не се види и чуе.

При теб най вероятно е от лагер той вие така дразнещо че ...