за триене
- buci1971
- Автомобил:
- Двигател:
за триене
вчера ходих в клубният сервиз на никси и мишо в герман и искам да ги похваля защото ми помогнаха с моят проблем и не само ми помогнаха ами тъй като не си носех достатъчно пари не ми искаха никакви и ме оставиха да си тръгна ей така без да дам един лев за да отида до вкъщи да си взема и да им занеса и аз разбира се така направих.Значи парите не ми стигнаха защото се оказа че в дебитометъра не е останал никакъв живот и за да не ме набутват с нов започнаха да звънят по колеги и приятели да питат първо дали може да се оправи старият но след като разбраха че няма да стане започнаха да звънят по морги да намерят некой оригинален като моят та в крайна сметка си тръгнах с от там без да имам проблема вече с оборотите стоят като залепени няма мърдане и то срещу 130 лв. за дебитометъра и за работата така че колеги ходете при тези момчета без да се замисляте защото са много отзивчиви.
Последна промяна от buci1971 на Чет 22 апр 2010 19:27, променено общо 2 пъти.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с оборотите на пасат в5
дебитомера може да се почисти със спрей но ефекта е временен
за клапата незнам
за клапата незнам
- buci1971
- Автомобил:
- Двигател:
Peteff написа:дебитомера може да се почисти със спрей но ефекта е временен
за клапата незнам
колега разбрах от друга тема в форума че в еВаy дебитометъра може да се вземе за 60 лв. но аз не мога да се ориентирам каде точно да вляза за да проверя ти да знаеш
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
buci1971 написа:Peteff написа:дебитомера може да се почисти със спрей но ефекта е временен
за клапата незнам
колега разбрах от друга тема в форума че в еВаy дебитометъра може да се вземе за 60 лв. но аз не мога да се ориентирам каде точно да вляза за да проверя ти да знаеш
С тоя дебитомер за 60лв колко време очакваш да изкараш

Ако ти се сменя през месец-два

- S_anto_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, можеш ли да дадеш списък с кодовете на грешките. А също и какви мерки си предприел, ако не те домързи да пишеш.