Предложете аларма за В3
Предложете аларма за В3
Колеги кажете каква и от къде да си сложа аларма за пасата.С централно е и искам да управлява само него.Как вървят цените въобще на алармите.Има ли някой от форума който постава, за да зная че поне ще е от "наш" човек 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Предложете аларма за В3
Е нали се сещаш че Васко не седи по цял ден на телефона и да чака да му се обадиш. Човека му пуши главата от ангажименти. Не си единствения със VW Passat във форума. Там се ходи със час и явно има защо 

хахаха , ми като не седи на телефона майната му . Да не е само той в София. Боже господи.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ми не е само той в София, ма като не е що го търсиш тука
Хората ти предложиха човек, ти взе да сиктеросваш че не си вдига телефона

Хората ти предложиха човек, ти взе да сиктеросваш че не си вдига телефона

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
farscape написа:хахаха , ми като не седи на телефона майната му . Да не е само той в София. Боже господи.
Ама ти си МНООООГО нагъл бе. Хем дайте ми човек дето ще свърши работа качествено.Че искаш и за вчера да стане и на секундата да ти вдигне телефона сигурно ще искаш и без пари да ти я сложи и 5лв да ти даде щото си избрал него. Ам като си толкова отворен сам си я монтирай. Как може да сиктирдосваш някой без да го познаваш

Абе вие уред ли сте ве момченца мамини.Няма да коментирам. Но просто вие ми предложихте човек,аз му званнах и след като не отговаря здраве да е.Има стотици други който отговарят.В София под път и над път хора които да ти приберат паричките.Жив и здрав да е "обожествения " от вас Васко,но в случая просто не ми върши работа пича.Тъй че моля ви се много с изразите като нагъл и тем подобни да си ги спестим да не почна и аз....нали..!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
farscape написа:хахаха , ми като не седи на телефона майната му . Да не е само той в София. Боже господи.
У ред сме сите, освен това ти почна вече

- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Аз предлагам тази тема да се заключи вече защото виждам наближаващи обиди,скандали и тем подобни.Все пак тук сме възпитани хира и сме дошли да си помагаме и да бъдем приятели.
Съжалявам ако мнениети ми се счита зая спам..
Съжалявам ако мнениети ми се счита зая спам..
- nitsodar
- Автомобил:
- Двигател:
farscape написа:Как вървят цените въобще на алармите
Скоро ходих за аларма.Сега има много,но само да кажа цена (ориентировъчно ще е за теб,защото не съм от София)- Valcor -180 лв. с монтажчето

Да кажа само, днес ходих за аларма.И забелязах че цените на алармите са се покачили.преди 3 години слагах и тогава бха по-евтини.средни цената за аларма управляваща поне централното е 120-140 лв.Аз едвам си намерих на едно място за 95 лева и така.Това е от мен