Акомулатор за автономно захранване

Техническа и сервизна информация за Passat
badboy86
Автомобил:
Двигател:

Акомулатор за автономно захранване

Мнениеот badboy86 » Съб 24 апр 2010 19:46

Здравеите колеги отново На пасата B5 2000г нещо започна да ми пада акомулатора и всичко клони към акомулатора на автономното захранване та въпроса ми е къде се намира тои? :banghead:

Предварително благодаря за информацията :D

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Re: Акомулатор за автономно захранване

Мнениеот pas1.8mi » Нед 25 апр 2010 17:26

Автономно в смисъл за сирената на Алармата ли?Ако е така ,той е в корпуса на сирената! :idea:

Потребителски аватар
williams_vn
Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
Двигател:

Мнениеот williams_vn » Нед 25 апр 2010 17:40

няма такова нещо като автономен акумолатор,единствено ако има сирена на аларма с такъв но то не е оригинална част в колата ,по скоро ако си сложил някои китаиски касетофон като елит нео део или нещо такова тогава го махни . краиното му стапало стои под напрежение и черпи доста ток. иначе закачате ампермера на мултицета и вадите бушоните един по един за да видите какво става

stefan_gb1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefan_gb1 » Нед 25 апр 2010 20:09

Дори и да има алармена система с автономно захранване от него наи вероятно ще се черпи напрежение при активна аларма и при прекъсване на основното захранване, по скоро човека си пита за акумулатора според мен.

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Нед 25 апр 2010 22:03

stefan_gb1 написа:Дори и да има алармена система с автономно захранване от него наи вероятно ще се черпи напрежение при активна аларма и при прекъсване на основното захранване, по скоро човека си пита за акумулатора според мен.

Напротив!Автономния винаги е под напрежение(подзаряд)!Когато се пре..цака прави голяма Утечка! :idea:

stefan_gb1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefan_gb1 » Пон 26 апр 2010 16:50

pas1.8mi написа:
stefan_gb1 написа:Дори и да има алармена система с автономно захранване от него наи вероятно ще се черпи напрежение при активна аларма и при прекъсване на основното захранване, по скоро човека си пита за акумулатора според мен.

Напротив!Автономния винаги е под напрежение(подзаряд)!Когато се пре..цака прави голяма Утечка! :idea:

Със сигорност АБ на алармта ще е на подзаряд колега но мисля че няма да е толкова тъпо направено на В5. При два успоредно свързани акумулатора винаги протичат утечни токове особенно когато с различен капацитет,според мен ще има електронен контрол които няма да позволява това да се случи. Може и да греша не съм запознат с модела.

badboy86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badboy86 » Вто 27 апр 2010 13:53

Батериите за алармата ги намерих бяха в сирената 2 по 3 волта и са здрави. Така и не разбрах какво е станало сега отечката ми е 0.05А Което маи е нормално... Всичко в колата даже и касетофона и CD плеара са си на фолксваген.

Благодаря за отговорите и съветите :D

Върни се в “Passat”