Пръчки эа багажника
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пръчки эа багажника
Днес си купих 2-те пръчки эа багажника втора употреба и като тръгнах да ги поставям эабеляэах,че има малка ралика от моите и на колегата които беше срял до мен.На эахвата на моите има нарисувана кола эа посока на поставяне,а на колегата няма.Та,вапросът ми е дали има ментета?Искам да попитам също до колко килограма иэдаржат,че на тах няма никаква лепенка?И последен въпрос,дали лено могат да ми ги откраднат?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пръчки эа багажника
rumenbm написа:Днес си купих 2-те пръчки эа багажника втора употреба и като тръгнах да ги поставям эабеляэах,че има малка ралика от моите и на колегата които беше срял до мен.На эахвата на моите има нарисувана кола эа посока на поставяне,а на колегата няма.Та,вапросът ми е дали има ментета?Искам да попитам също до колко килограма иэдаржат,че на тах няма никаква лепенка?И последен въпрос,дали лено могат да ми ги откраднат?
Само эабравих да спомена,че колата е б3
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Май имаш в предвид Горен багажник!
Оригинален ли си си купил(с ключалка)?

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pas1.8mi написа:Май имаш в предвид Горен багажник!Оригинален ли си си купил(с ключалка)?
да,с клучалка е....
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Аз като си купих багажника в магазина ми казаха че издържа 70 кила макс!!! (багажник за голф 3 "NEUMANN")
Един съвет от мен слагай багажника само ако го ползваш и после го сваляй да не фане крачка
Един съвет от мен слагай багажника само ако го ползваш и после го сваляй да не фане крачка

[quote]Имам такъв багажник. Ако някой се интересува ето как изглежда./quote]

rumenbm написа:Та,вапросът ми е дали има ментета?Искам да попитам също до колко килограма иэдаржат,че на тах няма никаква лепенка?И последен въпрос,дали лено могат да ми ги откраднат?
Ментета няма ! Има качествени и некачествени . Аз си взех за 50 лв чисто нови , веднъж ги монтирах защото ми трябваше да прекам обемист предмет . Като ги видях от вътре те чиста ламарина . Иначе го докарали на външен вид . Та мисалта ми е , че те повече от 100 килограма няма как да издъжат .
Хубаво е да погледнеш твоите и ако те имат сарцевина може и 150 и 200 да издаржат .
Ако са с ключалки с ключ а не с квадрат или нещо друго , ще им е трудно да ги откраднат , но не и невъзможно .
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Ако реши някой да ги краде, няма да ги спре ключалката. Мангалите обаче ще ги спре, понеже те са смотани и са мърлячи. На Neumann багажниците на всяка пръчка пише, че издържа по 50 kg (алуминиевите). Предполагам и стоманените ще са по 50 на пръчка.
- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
Припомням, че производителя е определил макс.70кг товар върху този багажник на В3.