Прозорец на Пасат б4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
AGENT_SMITH
Автомобил: VW PASSAT B7 TDI 125 KW
Двигател: CFG

Прозорец на Пасат б4

Мнениеот AGENT_SMITH » Нед 09 май 2010 10:06

От скоро ми се появи следния проблем, имам ел.пакет, левият преден джам не ми се дига до горе /говоря за 3-4 мм/ и като карам с висока скорост фучи,проблема идва от това,че джама тръгва леко наклонен напред след лека помощ с ръка се дига до горе. Водачите ли са ми се разместили? Какво мога да направя,за да не ми се мести напред назад джама?

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Re: Прозорец на Пасат б4

Мнениеот Winner25 » Нед 09 май 2010 11:04

Имах същия проблем само че с десния прозорец. Стъклото е хванато за механизма с едни планки с елипсовидни отвори. От там може да се регулира :wink:

Потребителски аватар
strqsko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот strqsko » Нед 09 май 2010 18:43

При мен беше изгнила цялата шина под стъклото :oops: ... и срещу 30 лв.направо нов джам с шина(щото била залепена за стъклото) от италянеца...

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Нед 09 май 2010 18:54

Уплътненията на водачите на прозореца са от 2 части и при определен период на експлоатация долната предна част се "свлича" (може и да се поизвади) надолу и се получава като дупка м/у двете уплътнения, където ръба на прозореца леко закача и оттам се усуква и може да тръгне накриво. Сваляш кората, преглеждаш въпросните... то не мога да кажа и че са уплътнения, сваляш ги, почистваш под тях ако има мърлявщина, леко ги смазваш с нещо от страната на прозореца, а от другата страна малко лепило, че като ги върнеш намясто да не мърдат и си готов.

Върни се в “Passat”