Заден Мост Passat b5
Заден Мост Passat b5
Здравейте,имам голям проблем задно ляво колело запя на вън и ми изтърква гумата,но ми казаха че не може да се прави реглаж да я саберат,какво да правя задалжително ли е смяна на моста ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заден Мост Passat b5
Аз имах същия проблем и преди 2 месеца смених задния мост, втора ръка ми излезе 250 лв(оборудван), за труда ми взеха 100 лв, тампоните бяха добре и тях не съм сменял, както и гумените подложки на пружините. Сега всичко си е ОК.
P.S. В един сервиз ми предлагаха да подложат някакви пластини между главината и моста за да поизправят малко наклона, но прецених че по-добрия вариант е смяната на моста, но все пак ти си решаваш, а и незнам при теб дали това с пластините е възможно.
Поздрави и успех
P.S. В един сервиз ми предлагаха да подложат някакви пластини между главината и моста за да поизправят малко наклона, но прецених че по-добрия вариант е смяната на моста, но все пак ти си решаваш, а и незнам при теб дали това с пластините е възможно.
Поздрави и успех
на мен ми казаха да пробвам все пак да се опитат да го напънат ...но в краен случай ще се наложи смяна
че сега сменям 3 носача,биелета,лагер,гофра на аспуха, и направо нз каде ще му излезе края 

- Пайо01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен оста е крива. Ходи в сервиз да го разглобят и ще се види 

v parvia monmentr kato imam malko pove4e vreme i sam tam da vidim kakvo shte stane
-
- Автомобил:
- Двигател:
Кажи тоя проблем от къде идва. Така си беше, прави лупинги по бордюрите или скоро и без твоя намеса се появи? Има значение дали е след удар или не, различни са насоките на проблема!
ами аз я взех на скоро от около 6м и видях че ми яде гумите жестоко..и нз дали е имало удар
но се интересувам дали може да се прави реглаж или поне някакви опити ..да се напъва или свива
за да не давам постоянно пари за реглаж ако не става а да го сменям направо мерси предварително
)

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
не се занимаваи с глупости ,а хвърляи моста