Както си караме вчера,лампата за водата започна да мига и двете стрелки и на бензина и на температурата започнаха да се вдигат доста набързо.Движат се на едно ниво \/.Слизам да гледам дали работи перката-няма никой.Викам датчика да е заминал и дадох на късо уж да се охлади.Та докарахме я до нас,закачаме буксата,запалихме и всичко си е нормално и стрелки и даже перката си се включи.Отидохме на доктор да видим какъв е проблема,он вика че са се окислили буксите на датчиците и от това било проблема,добре изчистих ги напръсках с контактен спрей и всичко ток.Да ама не днеска пак същата работа.От 70 градуса веднага на 110 и от почти нищо в резервоара хоп 35 и нагоре и лампата на водата пак започна да мига.Този път не спрях и лампата спря да мига и градуси и бензини всичко се оправи изведнъж, както се и вдигнаха.Спряхме на една спирка и форсирахме уж да вдигне градуси на 95 си се включи както трябва перката.Тръгнахме перката спря и няма и 200-300 метра пак същата работа.Сега съм откачил акумолатора да не да има грешки в системата ама ме съмнява от това да е.
Дайте някакви насоки препоръки от какво може да е че ми се взе акъла за два дена с тая кола.
Странен проблем Пасат б3 АБС
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странен проблем Пасат б3 АБС
В таблото с километража и уредите е проблема. Еми един стабилизатор на напрежението, на който му се отпояват краката. А също така и други спойки по платката. Виж със търсачката.
- c_todorov
- Автомобил:
- Двигател:
В таблото с километража и уредите е проблема. Еми един стабилизатор на напрежението, на който му се отпояват краката. А също така и други спойки по платката. Виж със търсачката.

преди не можеха да се вдигат, ремонтирахме таблото и се оправи.Сложихме друг стабилизатор но тогава непрекъснато мигаше лампата на водата.Сложихме стария стабилизатор и чак сега този проблем от него ли ще да е.(пак табло ще раглобявам аман вече)