спортно окачване,крайна цена
- kirqka79
- Автомобил:
- Двигател:
спортно окачване,крайна цена
колеги изкам да попитам по запознатите,това окачване на колко пари ще ми стъпи в БГ и може ли евентуално някой по запознат да ми го поръча http://cgi.ebay.de/Sport-Fahrwerk-60-40 ... 53d76f0b97
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Re: спортно окачване,крайна цена
180 евро ще доиде с доставката.
- val-kat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много добре ще ти стои на пътя,ще има и страшна визия в комбинация с ляти джанти нископрофилни гуми седалки "рекаро" е нещо наистина уникално,но винаги има едно "НО",намираме се в България и най гадното нямаме пътища.Всичко това ти го казвам от опит много ми беше гадно,трудно го преглътнах и се върнах на стандартно окачване нормални пружини-малко по твърди и газови амортесьори-компромисен вариянт.Не искам да звучи като опит за разобеждаване далече съм от тази мисъл просто споделям,като го направиш качи снимки! 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Пасатите по принцип са доста високи и като се смъкнат малко стават като повечето нормални коли
Ако е само за стабилност може да се сложи окачване 40/40 или пък само някои по-качествени газови амортисьори. Ако е важна визията е желателно да е поне 60/40
Това наистина излиза към 180 евро. Ако на колегата му се дават още 50евро може да си вземе винтово. Даже без поръчки ами направо от Варна(от alpine)

Ако е само за стабилност може да се сложи окачване 40/40 или пък само някои по-качествени газови амортисьори. Ако е важна визията е желателно да е поне 60/40

Това наистина излиза към 180 евро. Ако на колегата му се дават още 50евро може да си вземе винтово. Даже без поръчки ами направо от Варна(от alpine)
- kirqka79
- Автомобил:
- Двигател:
а някой може ли да ми обясни как става номера с поръчването,че несъм много в час
Но като за начало мисля да пробвам
едни спортни прожини на колега от форума и ако не ще се поръчва 

Последно избутана от kirqka79 на Пон 10 май 2010 16:45.