та ако някой е сменявал това чудо нека сподели за какво става на въпрос
Благодаря
Winner25 написа:Малко се оклонявам от темата, но ме интересува тези меки връзки често ли създават проблеми? И до колко е удачно да си сменя изпускателния колектор с такъв от 2Е
vanko_VW написа:
а каква е разликата между тези на 2Е и АГГ
а относно това дали създават чести проблемиинфото което имам от клубен майстор е че тази мека връзка може да се скъса само при удар на изпускателната система
Winner25 написа:vanko_VW написа:
а каква е разликата между тези на 2Е и АГГ
а относно това дали създават чести проблемиинфото което имам от клубен майстор е че тази мека връзка може да се скъса само при удар на изпускателната система
Не знам дали имат разлика. По скоро би трябвало да нямат![]()
На ABS мотора колектора е 4-1 и меката връзка е по-надолу. И понеже моята се скъса и изпитвам затруднение с намирането на сервиз в който да свършат работата качествено мисля да сменя целия колектор
Winner25 написа:Явно не си ме разбрал![]()
Аз съмс абс мотор и колектора ми е 4-1. Искам да го сменя с 4-2-1![]()
Затова питах дали колекторите 4-2-1 имат проблем с меките връзки
passenger написа:Абе да ти кажа вземи и се обади в някой магазин и питай колко струва, защото съм убеден че майстора ще ти предложи той да ти я купи и да я оправи за "майка си и баща си".
Преди време ходих доста отдавна в М Комлект да я сменям. Взех най-скъпата мека връзка и с ремонта и гаранция 1 година ми излезе под 100 лева (не помня колко).
Мой съвет, без да те ангажирам бих ти препоръчал вместо да се чудиш просто звънни и питай.
http://emk-33.com/shop/advanced_search_ ... =2a&page=4
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 82 госта