Някои знаели как се сменят крушки на таблото.
Някои знаели как се сменят крушки на таблото.
Здравейте. Имам 1,8ми 92г. комби. Таблото с уредите ми свети много слабо вечер и реших че е изгоряла някоя лампичка. Махнах кората пред таблото, отвих двата винта които го държат , но само до там. Не мога да го изкарам. Пречи ми волана. Трябва ли той да се свали за да мога да изкарам таблото? Ако има някакъв друг начин ще се радвам да отговорите. Не ми се дават пари за да отидя на майстор. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Продават се такива с фасунката за около 1, 1,50лв. Другия вариант е да играе поялника
Последна промяна от Sunny на Чет 24 фев 2005 1:30, променено общо 1 път.
ПОСЛУШЯЙ ПАТИЛО, А НЕ СТАРИЛО
За съжаление не ми се чупи волана.
Но пък си оправих кружките.
Един два съвета
Парво свалете плочката на волана и наистина километражното табло от там излезе. Но внимателно с плочката
Кружките ако са в бели букси и ако като им завартите лампичките не искат да излизат значи са щамповани или запоени не знам точно. Става да ги свалите като резнете краищата на кружката. Краищата на кружките които се продават не подлежат на запояване. Не знам от какво са направени. Хубаво е да си я купите заедно с буксата. Но отидете с нея в магазина за да я покажете. Един приятел ми купи едни но не станаха. Та трябваше да защипя краищата на кружките за старите букси (щот беше неделя и нямяше за кога да тарся нови букси) но вие по-добри си ги купете.
Не слагайте много селни кружки защото нагоряват пластмасата.
При смяната сам дал на късо и ми изгоря бушончето на таблото. То май беше 4-тото от ляво на дясно (10А червено). Да не се чудите ако ви изгасне таблото изведнъж
после в обратния ред и това е
: 
Но пък си оправих кружките.
Един два съвета

Парво свалете плочката на волана и наистина километражното табло от там излезе. Но внимателно с плочката
Кружките ако са в бели букси и ако като им завартите лампичките не искат да излизат значи са щамповани или запоени не знам точно. Става да ги свалите като резнете краищата на кружката. Краищата на кружките които се продават не подлежат на запояване. Не знам от какво са направени. Хубаво е да си я купите заедно с буксата. Но отидете с нея в магазина за да я покажете. Един приятел ми купи едни но не станаха. Та трябваше да защипя краищата на кружките за старите букси (щот беше неделя и нямяше за кога да тарся нови букси) но вие по-добри си ги купете.
Не слагайте много селни кружки защото нагоряват пластмасата.
При смяната сам дал на късо и ми изгоря бушончето на таблото. То май беше 4-тото от ляво на дясно (10А червено). Да не се чудите ако ви изгасне таблото изведнъж
после в обратния ред и това е