ксенон пасат
- mimo MS
- Автомобил: Passat 1.9 131hp Passat 1.8 90hp
- Двигател: AVF 2002 RP 1991
ксенон пасат
мисля да слагам ксенон дали има някоя с ксенон на пасат Б3 1991г да каже как е щото ми казват че имало ефект на лупа само предварително благодаря
Последна промяна от mimo MS на Пон 31 май 2010 20:52, променено общо 1 път.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: ксенон пасат
сигурно има, остава и да на пишеш за кой модел пасат става въпрос!
- djfunnyman
- Автомобил: passat 1.8i 79kw
- Двигател: PF 1988
сигорно ще е по добре от халогенките но дали ще си струват парите че тези дето ги продават май горят често аз за 5 години до сега не съм сменил лампа на фаровете 

- panev_bot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Все пак кажи какъв е пасата за да ти отговорим на въпроса!
- mimo MS
леле леле извинявамсе колеги Б3 1991г 

- panev_bot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също карам Б3 и си сложих биксенон 4300к ,разлика има свети много по ярко,даже рядко пускам дългите защото и на къси се осветява много добре,Ако имаш възможност си сложи ще останеш доволен.
- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм с В3 и аз съм с ксенон... Направо се прераждаш като го сложиш... 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Ако не ви се налага да пускате дълги, най вероятно късите ви светят много напред
Иначе по-принцип от ксенона има ефект
Стига рефлекторите да не са много зле.

Иначе по-принцип от ксенона има ефект

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
petur petrov написа:За собственика на автомобила с ксенон е екстра, обаче за този пред него.
Не е виновен ксенона,,,а нерегулираните фаровете....А за колегата слагай ксенона,ако не ти хареса винаги можеш да си сложиш пак обикновенните

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Стига надъхвахте народа!
Куцо, кьораво и сакато слага ксенон пред блока и кара на къси, щот' така или иначе си светят у небесата.
Адски безотговорно отношение.
Работата стана "фаровете ден, музиката сватба, джам на покрива, от Икебана..."
Мен ако питаш - провери дали не е време за релета и си карай с нормалните фарове. Моите са си сток, в добро здраве и предпочитам да пътувам през нощта. Осветяват напълно достатъчно. Ама пък и нямам нужда от остъкляване на физиономията!
В тоя ред на мисли - някой може ли да се похвали, че скоро е ходил на очен за да провери как е ситуацията? Ей така, без причина, за да му е спокойно.
Ако наистина не виждаш в тъмното с твоите фарове - слагай ксенон, ама ги регулирай!

Куцо, кьораво и сакато слага ксенон пред блока и кара на къси, щот' така или иначе си светят у небесата.
Адски безотговорно отношение.
Работата стана "фаровете ден, музиката сватба, джам на покрива, от Икебана..."

Мен ако питаш - провери дали не е време за релета и си карай с нормалните фарове. Моите са си сток, в добро здраве и предпочитам да пътувам през нощта. Осветяват напълно достатъчно. Ама пък и нямам нужда от остъкляване на физиономията!

В тоя ред на мисли - някой може ли да се похвали, че скоро е ходил на очен за да провери как е ситуацията? Ей така, без причина, за да му е спокойно.
Ако наистина не виждаш в тъмното с твоите фарове - слагай ксенон, ама ги регулирай!
- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="escrime"]Стига надъхвахте народа!
Е естествено, че ще се регулират фаровете след слагането. Мене тва ми беше първата работа след като го сложих. И каквито и фарове, релета и т.н. да слагаш от ксеноновата светлина по-добра няма да изкараш. Пък и не изморява толкова очите. Лично аз имам проблем със зрението и трябава да ви кажа, че сега ми е толкова спокоино на очите с тия фарове, че се чувствам като друг човек
П.П. И аз да кажа- до всеки решил да слага ксенон: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ РЕГУЛИРАТ ФАРОВЕТЕ СЛЕД ТОВА, ЗАЩОТО ИНАЧЕ Е АД ЗА ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО!!!

Е естествено, че ще се регулират фаровете след слагането. Мене тва ми беше първата работа след като го сложих. И каквито и фарове, релета и т.н. да слагаш от ксеноновата светлина по-добра няма да изкараш. Пък и не изморява толкова очите. Лично аз имам проблем със зрението и трябава да ви кажа, че сега ми е толкова спокоино на очите с тия фарове, че се чувствам като друг човек

П.П. И аз да кажа- до всеки решил да слага ксенон: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ РЕГУЛИРАТ ФАРОВЕТЕ СЛЕД ТОВА, ЗАЩОТО ИНАЧЕ Е АД ЗА ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО!!!
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Sanq_Belov написа:escrime написа:Стига надъхвахте народа!![]()
Е естествено, че ще се регулират фаровете след слагането. Мене тва ми беше първата работа след като го сложих. И каквито и фарове, релета и т.н. да слагаш от ксеноновата светлина по-добра няма да изкараш. Пък и не изморява толкова очите. Лично аз имам проблем със зрението и трябава да ви кажа, че сега ми е толкова спокоино на очите с тия фарове, че се чувствам като друг човек![]()
Даже и да се регулират фаровете, винаги ще пречи на насрещнодвижещите се! Тези гъзарийки трябва да ги ЗАБРАНЯТ, защото ефекта при рефлектора е много заслепяващ в сравнинеие с лупата!
- mimo MS
туко що тествах Биксенона 6000к много добре свети
- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
vpetrovbg написа:Sanq_Belov написа:escrime написа:Стига надъхвахте народа!![]()
Е естествено, че ще се регулират фаровете след слагането. Мене тва ми беше първата работа след като го сложих. И каквито и фарове, релета и т.н. да слагаш от ксеноновата светлина по-добра няма да изкараш. Пък и не изморява толкова очите. Лично аз имам проблем със зрението и трябава да ви кажа, че сега ми е толкова спокоино на очите с тия фарове, че се чувствам като друг човек![]()
Даже и да се регулират фаровете, винаги ще пречи на насрещнодвижещите се! Тези гъзарийки трябва да ги ЗАБРАНЯТ, защото ефекта при рефлектора е много заслепяващ в сравнинеие с лупата!
Ами ако някой хора ги слагат за гъзариика значи толкова им е акъла. Аз, както и останалите колеги предполагам, съм направил тая процедура поради простата причина, че преди фаровете ми не светеха. И не виждам смисал да се забраняват при положение, че вече всички нови автомобилостроителни компании ги предлагат като екстра, а някои даже и като базов вариянт.