Въпрос за Пасат В5 Highline-1.9TDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за Пасат В5 Highline-1.9TDI
Колеги с Пасат В5 Highline съм -оня ден се загледах в обортомера в долната му част има едно прозорче където се изписват часа датата средна скорост и тн - та значи вътре в самото прозорче тоно отпред преди час дата ми излиза надпис:MFA и под него една-1 някой били ми обяснил какво точно означава това съкращение за какво точно се отнася и нормално ли е да си се показва и стои постоянно там-да не стане некоя беля.Досега не му бях обърнал внимание имаше ли го нямаше ли го незнам.Нормално ли е това да се изписва постоянно там. Абе пичове кво ще кажете за концерта снощи на РАМЩАЙН-просто растърсващ-мнооо яко.
- dmcdjveli
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за Пасат В5 Highline-1.9TDI
Здравей колега, това което виждаш е нормално. Има MFA 1 и MFA 2. Това ти е като борд компютър. MFA 1 и 2 са за различен пробег и време. Нещо като два дневни километража. Погледни отдолу на лоста за чистачките и виж дали имаш бутон RESET. С него сменяш от MFA 1 на MFA 2. Като го задържиш продължително съответно зануляваш показанията.
Темата е Б5.5 но има коментари и за Б5
Ето и за Б 5
Темата е Б5.5 но има коментари и за Б5
Ето и за Б 5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега чел съм го това но мен конкретно ме интересува самият надпис MFA-1 дали трябва да си седи постоянно изписан на дисплея или трябва да изчезне по некое време и да останат изписани само другите пораметри например часовник или температура и тн защото това MFA-1 си се показва и си седи пред всичките показатели няма значение дали ще е час средна скорост или дата та конкретния ми въпрос е там ли си му е мястото на товаMFA-1 трябва да си стои постоянно изписано или трябва да изчезва и ако трябва да изчезне аз ли трябва по някакъв начин с натискане на бутоните да го махна или там си му е местото на тва да си стои изписано и да го заеба
-
- Автомобил:
- Двигател:
Там си му е мястото,колега
MFA1-за да виждаш,че информацията ти е от дневния пробег.Като смениш на MFA2-за да виждаш данните от сумарния пробег-така не можеш да се объркаш.
Относно Рамщайн-шоуто на Металика беше една класа отгоре
MFA1-за да виждаш,че информацията ти е от дневния пробег.Като смениш на MFA2-за да виждаш данните от сумарния пробег-така не можеш да се объркаш.
Относно Рамщайн-шоуто на Металика беше една класа отгоре

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси-вече съм кротък,но да съм ясен аз съм фен на Металика но Рамщайн ми скриха топката- не знам вече дали ще ходя на концерти след това което видях от немските групари като визия и шоуу - мисля че от тук на там няма кво повече да видя но все пак има едно НО......Направо яко ме разтресоха и впечатлиха и 2 те групи.Дано да има повече такиви фестове.