откачи ми се жилото излезе от ухото заедно с едно гумено тампонче. навирам го обрано но след ден
два пак излиза. как да го фиксирам стабилно

откачи се жилото на газта от педала на б2
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Re: откачи се жилото на газта от педала на б2
Колега и мойто се откачи така един път като му завъртях гумите.А един познат ми го фиксира с една зегерка която нави преди гуменото тампонче и оттогава 5-6 месеца никакви ядове.Дано съм бил полезен.Немога да си намеря кабела за телефона,иначе бих го снимал да погледнеш за какво става въпрос!
разбирам но при мен излезе тампона от ухото на педала мисля че трябва нов тампон но не знам дали продават
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
fastedy написа:разбирам но при мен излезе тампона от ухото на педала мисля че трябва нов тампон но не знам дали продават
Може и да си прав.Мисля,че няма начин да непродават такъв тсмпон!Успех

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
завираш всичко по местата и подсилваш с телена скоба която се нагъва на място и си караш аз карам така от 4г. до сега не е имало ядове.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Аз така съм решил проблема, с една по - голяма шайба и фибаната от снимката я смених с малка шайба, която срязах с клещите изкривих и на място я сложих

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Смени гумените тампони, разядени са.
Имах същия проблем преди 2 години. Такива тампони няма неоригинални. Те са 2 броя и олекнах с 2х25лв. от Юнитрейд. Иначе гумичката е съвсем елементарна и не трябва да струва повече от 20ст., ама...
Имах същия проблем преди 2 години. Такива тампони няма неоригинални. Те са 2 броя и олекнах с 2х25лв. от Юнитрейд. Иначе гумичката е съвсем елементарна и не трябва да струва повече от 20ст., ама...