Демонтаж на задна броня на пасат Б4-комби
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
Демонтаж на задна броня на пасат Б4-комби
Имам едно питане към вас колеги. Купил съм си парктроник и трябва да го минтирам. Въпроса ми е дали някой е свалял задната броня, дали е лесно демонтирането и как става ако е срещал някъде снимков материал или някоя статия.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Демонтаж на задна броня на пасат Б4-комби
От към гумата има винтчета също и отдолу - към пластмасовата кора. Отвиваш всичките, после в багажника има 4 болта - развиваш и тях и трябва да излезе.
Само че по средата на бронята(най изпъкналата част) е гредата и не знам дали могат да се сложат сензорите
Само че по средата на бронята(най изпъкналата част) е гредата и не знам дали могат да се сложат сензорите

- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колега ако трябва ще се пробиша и гредата която е задбронята. Не вярвам някой колега до сега да не е монтирал парктроник на Б4-ка
Благодаря за бързия отговор

- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
Само да информирам колегите който са с Б4 и искат да си монтират партктроник, че монтажа става и без демонтиране на задната броня. С представката която е към комплекта парктроник се пробива бронята а след това с свредло 11-12 се пробива металната "греда" което държи пластмасовата броня на колата за да минат кабела и буксата на самият датчик. След доста чудене LED дисплея го монтирах на 5-тата врата на комбито, за да може като гледаш в огледалото за задно виждане да виждаш дисплея. Има лек недостатък че цифровото показание на лед дисплея се вижда обърнато, но като стане 0 метра показанието няма как да го объркаш и да не спреш
Ако имате питания съм го готов да отговарям и съдеиствам