Здравейте, ако е възможно някой да ми прати схемата на пътя на кабелите от термодатчика до ... и аз не знам до къде трябва да ходят (релета? компютъра?)
Трябва ми схемата понеже имам проблем, а именно: този термодатчик (синя, квадратна главичка с 4 крачета) намира се горе в задната част на двигателя ми прави проблем. Колата при палене без значение топла или студена вдига оборотите на 1700-800 и падат на около 1100-1200 и работи все едно е зимата при -10 градуса за да загрее по-бързо двигателя, но интересното е че не го прави всеки път, лампичката за подгряване гасне последна, пуши повече. Пробвах с 2 други термодатчика, но проблема си остана от същият мотор като моя. VAG-COM дава греша сензор G60 или 62 номер на грешката 0552 по памет. Та ако някой има представа къде ходят тези 4 кабелчета да ги замеря и да видя ако е прекъснат някой да го сменям.
п.с. ако някой не може да ме разбере да снимам датчика за ваше улеснение.
Благодаря предварително.
Схема за В5
- Bewolf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Схема за В5
Потърсих и намерих:
viewtopic.php?f=17&t=25706&start=0
Сензора е G62 която грешка дава VAG-COM, остава някой да каже къде да търся другия край на кабелите.
p.s. Извинявам се за невежеството си в стила на писане, но колите не са ми особено силна страна, но поне имам желание да се науча.
viewtopic.php?f=17&t=25706&start=0
Сензора е G62 която грешка дава VAG-COM, остава някой да каже къде да търся другия край на кабелите.
p.s. Извинявам се за невежеството си в стила на писане, но колите не са ми особено силна страна, но поне имам желание да се науча.