Шум в таблото след смяна жилото на километража
- nikolae
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шум в таблото след смяна жилото на километража
Скъсах жило на километража. След смяната, която се оказа много лесна се появи странен стържещ шум от към таблото. Вадих го и го поставях няколко пъти (жилото), но ефекта е почти нулев. Най осезаемо е след 70-80км направо ще излети
. Имал съм подобен проблем и с други коли, така и не разбрах от къде идва. Пасата ми е 88г, таблото без оборотомер 1,8 бензин. Ако някой е решил проблема, ще съм много благодарен да сподели как.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Шум в таблото след смяна жилото на километража
nikolae написа:Скъсах жило на километража. След смяната, която се оказа много лесна се появи странен стържещ шум от към таблото. Вадих го и го поставях няколко пъти (жилото), но ефекта е почти нулев. Най осезаемо е след 70-80км направо ще излети. Имал съм подобен проблем и с други коли, така и не разбрах от къде идва. Пасата ми е 88г, таблото без оборотомер 1,8 бензин. Ако някой е решил проблема, ще съм много благодарен да сподели как.
бате и аз съм така, проблема не е в наместването а в това 4е са яко боклуци, оправия няма, мамицата им и ментаци, ако съм без музика направо полудявам
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- nikolae
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Решението
Оказа се че жилото вероятно е малко по-дълго от необходимото. Откачих края от към таблото, натиснах жилото навътре в кожуха да влезе хубаво в скоростите, закачих го към таблото, но много внимателно без никакъв натиск и ЧУДО, работи съвсем безшумно. Оказа се че шуми защото натиска прекалено силно механизма на километража, получава се голямо триене и ти къса нервите. Благодаря на всички