Здраейте,
От дълго време си мисля може ли да се качи VR6 мотор на моята кошница с ABS мотор, като изключим всичко около мотора, което може да се демонтира, ще трябва ли да се преработва нещо допълнително по коша, отвори, геометрия, укрепване и др. Някой ако е правил такава работа ще ми бъде от полза да сподели.
Благодаря Ви предварително.
VR6 на B3 1.8Mi
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VR6 на B3 1.8Mi
Здравей Emo,
не съм правил такава смяна но да ти кажа освен в двигателната, имаш смяна и по ходовата част. На прима виста се сещам за по-големи спирачни дискове. Но те са за пет болта и ще трябва да се сменят и главината със самите шенкели най-вероятно. Самият носач заедно с шарнирния болт също е по-друг. Предните пружини също са други, защото двигателя е по-тежък. Ще ти трябва и друга бензинова помпа, понеже за VR6 е с по-голямо налягане. Километража на таблото също трябва да се смени, защото оборотомера няма да отчита правилно и т.н.
Според мен в двигателния отсек всичко ще ти пасне - нищо няма за преработване. Ами успех в начинанието, явно си енергичен човек.
не съм правил такава смяна но да ти кажа освен в двигателната, имаш смяна и по ходовата част. На прима виста се сещам за по-големи спирачни дискове. Но те са за пет болта и ще трябва да се сменят и главината със самите шенкели най-вероятно. Самият носач заедно с шарнирния болт също е по-друг. Предните пружини също са други, защото двигателя е по-тежък. Ще ти трябва и друга бензинова помпа, понеже за VR6 е с по-голямо налягане. Километража на таблото също трябва да се смени, защото оборотомера няма да отчита правилно и т.н.
Според мен в двигателния отсек всичко ще ти пасне - нищо няма за преработване. Ами успех в начинанието, явно си енергичен човек.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VR6 на B3 1.8Mi
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11397202240534528&f1=details&slink=6j33yg
2200лева
мисля че това ще е по добър и евтин вариант
2200лева
мисля че това ще е по добър и евтин вариант