Питане за букса
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Питане за букса
До двата фара има по една букса в която влизат три доста тънки кабелчета. Имам халогени и те си работят. Утре мога и снимки да пусна.
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Буксите си ги има независимо дали колата е имала или не регулиране на фаровете.
Факт е, че моят никога не беше имал, но си имаше кабели до купето зад таблото с бушоните.
Факт е също, че съм виждал доста пасати, на които няма кабели, а също и доста такива, на които има кабел, а няма нито кабел към копчето, нито копче, нито машинките (както на моя).
Зад таблото с бушоните, до една от гумените тапички ще намериш една квадратна букса с четири извода, като два от тях са със сдвоени кабели (може и да не са сдвоени точно на буксата, а на известно разстояние от нея)
Тази букса е за кабелите за копчето. Освен четирите кабела се свързва още един(към таблото с бушоните), който служи за осветлението на самото копче.
Факт е, че моят никога не беше имал, но си имаше кабели до купето зад таблото с бушоните.
Факт е също, че съм виждал доста пасати, на които няма кабели, а също и доста такива, на които има кабел, а няма нито кабел към копчето, нито копче, нито машинките (както на моя).
Зад таблото с бушоните, до една от гумените тапички ще намериш една квадратна букса с четири извода, като два от тях са със сдвоени кабели (може и да не са сдвоени точно на буксата, а на известно разстояние от нея)
Тази букса е за кабелите за копчето. Освен четирите кабела се свързва още един(към таблото с бушоните), който служи за осветлението на самото копче.
- OzzY
- Автомобил:
- Двигател:
Мен пък в едната машинка ми влязла вода - платката клеяса,видя сметката и на потенциометъра (плъзгач, запоен на самата платка,по него електрониката "разбира" в какво положение е фара).Сега съм решил ако намеря нова платка или поне здрав плъзгач,да си го сменя и да ударя една дупка на кутийката,да не се събира вода повече.