скъсано жило за преден капак

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
ohdan
Автомобил: vw Polo 1.4
Двигател: AEX 1996

скъсано жило за преден капак

Мнениеот ohdan » Нед 04 юли 2010 17:15

Здравейте колеги :D
Искам да попитам дали някой се е сблъсквал с този проблем, понеже уж изглежда на пръв поглед маловажен а се оказва доста сложен :banghead:
Скъса ми се жилото при опит да отворя преден капак за да си долея вода и до тук....
гледах отвсякъде и отдолу и отгоре и ни виждам начин как дадействам за да не повредя нещо :screwy Моля ви дайте ми някакъв съвет :bowdown Скъсано е отпред за самата ключалка. Бронята не мога да сваля поради това че е завита и отгоре и самият капак пречи.
Благодаря ви предварително!

Потребителски аватар
Siv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: скъсано жило за преден капак

Мнениеот Siv » Нед 04 юли 2010 18:22

ohdan написа:Здравейте колеги :D
Искам да попитам дали някой се е сблъсквал с този проблем, понеже уж изглежда на пръв поглед маловажен а се оказва доста сложен :banghead:
Скъса ми се жилото при опит да отворя преден капак за да си долея вода и до тук....
гледах отвсякъде и отдолу и отгоре и ни виждам начин как дадействам за да не повредя нещо :screwy Моля ви дайте ми някакъв съвет :bowdown Скъсано е отпред за самата ключалка. Бронята не мога да сваля поради това че е завита и отгоре и самият капак пречи.
Благодаря ви предварително!

Ох, мамо... По принцип до скоро отговарях за автопарка (80коли) на нискобюджетна компания за автомобили под наем и транспорт до 15 пътници и това неизбежно се случваше поне 5 пъти в годината повтарям ПОНЕ :). Мога да ти предложа само едно:

ХААС - 60 ЕООД
бул. „България” 121
4003 Пловдив
Сервиз
тел.: 032 950976

Звънни ги питай колко пари ще вземат само за да го отворят - ще отнеме 1 час с чакането пред "стаята на доктора" :)

Потребителски аватар
ohdan

Мнениеот ohdan » Пон 05 юли 2010 13:41

Това е и най - лесният но и най трудният начин колега , поне за мен. Все пак ти благодаря! Лошото е че няма как да си долея вода и няма как да я предвижа до сервиза а до там са 25 км., иначе е едно нищо но при това движение да я тегля до там, не ми се ще а за да дойдат до в къщи ще ми излезе доста солено.

Потребителски аватар
Siv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Siv » Пон 05 юли 2010 18:13

Аз си помислих, че говориш за вода в чистачките.

http://www.passatworld.com/forums/showt ... p?t=170058

Със сигурност не са най-удачните предложения, но има пичове, които са се справили успешно накрая :)

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 05 юли 2010 18:25

Ето същата тема от преди 4 месеца:
ЦЪК

Потребителски аватар
walentin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот walentin » Пон 05 юли 2010 21:31

Колега, моят е Б4 и един спец бръкна отдолу,май свали решетката под бронята,та бръкна между радиатора и предната решетка с някаква дълга отвертка и намери дупчица непосредствено под ключалката. Там натисна отдолу нагоре лостчето и щрак - готово. Т.е. има си оставен технологичен отвор за тая беля. Това го знаят малко хора,за да няма злоупотреби, ама аз съм ял кокоши крак. Успех!

Потребителски аватар
walentin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот walentin » Пон 05 юли 2010 21:33

:beer

Потребителски аватар
ohdan

Мнениеот ohdan » Вто 06 юли 2010 19:23

Не знам колега как е бръкнал тоя спец, моят е Б3 ме/ду радиатора и решетката не мож бръкнеш , а и да бръкнеш не знам кому ще хванеш :wink:
Майтапът настрана но това е положението :да:
А ,и не вярвам ако има някакъв чалъм, той да остане в такава неизвестност толкова дълго време . Колкото до мен ,аз обясних как си реших проблемав другите теми за същия проблем (поне до другия път) :beer

Върни се в “Passat”