Пасат б5 чукане от ляво
Пасат б5 чукане от ляво
Здравейте колеги ! Пасата нещо чука отпред ляво,когато преминавам през легнал полизай. Иначе пре дупки няма проблем.Та се чудя дали е накрайник или амортисьор ? Утре ще ходя в сервиза но за всеки случай да ви питам и вас . Благодаря !
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
Re: Пасат б5 чукане от ляво
И на моя Пасат Б5 имаше такова претракване.Оказа се, че е за смяна носач.Дано се окаже нещо по елементарно,защото доста олекнах.Ама на тия наши Пасати това е едно от слабите места.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Volkswangel написа:И на моя Пасат Б5 имаше такова претракване.Оказа се, че е за смяна носач.Дано се окаже нещо по елементарно,защото доста олекнах.Ама на тия наши Пасати това е едно от слабите места.
Не е слабо място, искаш возия - плащаш си
- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
я си провери биалетката!!!!!!!!! и тогава сменяй носач
Къде се намира тази биалетка ? да я видя преди да съм отишъл при майсторите да ме излъжат.
- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
сега ако ти кажа къде се намира ше ме питаш и как да я провериш нали????
хвани се здраво за калника и - повече нагоре-надолу-повече нагоре - надолу рязко и с големи амплитуди ....
хвани се здраво за калника и - повече нагоре-надолу-повече нагоре - надолу рязко и с големи амплитуди ....
- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
ако си в софия ела да ти го видя пасата и ще я сменим тая биалетка -поздрави
Благодаря колега. За съжаление не съм от София.Чак сега прочитам писаното.Аз ходих вече при майсторите които обаче не откриха нищо по окачването.А то продължава да си хлопа като мина през легнал полицай.Накарах ги да проверят и корите на двигателя и подкалниците защото я бяха разглабяли за ди и сменят ремъците,и предполагам че не са я направили както трябва.Но уви и от това нее.Не знам какво да си мисля уж разбират не са някои пишлемета ( без да обидя никой разбира се) искам да кажа че имат опит,но ей го на ХЛОПА.Какво да правя не знам,да взема да търся някои други ли..........
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тропането веднага след смяната на ремъците ли дойде или го имаше и преди това?
Според мен преди това го нямаше.Но не мога да бъда 100 процента сигурен защото я карах само 2 дена,но съм почти сигурен !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако мислиш, че след смяната е почнало хлопането, или отивай пак при "майсторите" или търси други, то ако твойте майстори са читави ще огледат, прегледат и ще видят проблема...
Проблема е открит. Най после ! горен външен накрайник. Сега някой ако ми каже колко струва ще съм благодарен,разбрах че цените варирали доста.Няма да слагам боклуци а не искам и да е скъпо ( типично по български ). Ако може някой да ме орентира в цените .Благодаря !
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
70лв+35-40лв реглаж.
- KORANDE
- Автомобил:
- Двигател:
здр.колеги.и на мен ми потропва на легнал полицаи,но вчера свалих лявото колело,и с една щанга на напън отгоре/отдолу намерих проблема-заден долен ляв носач,тампона от към купето си мърда както си му е кеф
.та питането ми е -дали се сменя тампона само,или трябва да си купя нов носач,и колко струват тези нешта. 

- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
diduli написа:Проблема е открит. Най после ! горен външен накрайник. Сега някой ако ми каже колко струва ще съм благодарен,разбрах че цените варирали доста.Няма да слагам боклуци а не искам и да е скъпо ( типично по български ). Ако може някой да ме орентира в цените .Благодаря !
20 лева (чешки)