проблеми със спирачната система на пасат б4 сабс
проблеми със спирачната система на пасат б4 сабс
след смяня на накладките предно дясно изадно ляво колела не държат при опит да се обезвъздушат не изкарва теност и педала остава твърд пасата е с абс
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: проблеми със спирачната система на пасат б4 сабс
С какъв АБС е колата? Със серво (вакуумно) или с електрическа помпа?
Я дай снимка на АБС-а под капака.
Мисля, ще излезе, че колата трябва да е на контакт, за да работи помпата и да може да се обезвъздуши системата
Я дай снимка на АБС-а под капака.
Мисля, ще излезе, че колата трябва да е на контакт, за да работи помпата и да може да се обезвъздуши системата
със серво регулатор е, а снимка утре, че не е при мен колата сега
снимките са тук http://www.facebook.com/album.php?aid=7 ... 2768f36c50
снимките са тук http://www.facebook.com/album.php?aid=7 ... 2768f36c50
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Колега системата ти би трябвало да е Тевес със серво, съдейки по модела на пасата ти. Не ми се отварят снимките ти, явно при мен има ограничен достъп до този сайт.
Аз също съм Б4 и са ми били обезвъздушавани с изключение на един път по стария-класически метод
. Разликата е в задните спирачки.
Има много теми свързани с въпроси за спирачките в този подраздел, а radotom колко е писал ...
само трябва да се потърси мъничко:
viewtopic.php?f=6&t=133658&start=0&hilit=%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8+%D1%81+%D0%90%D0%91%D0%A1
viewtopic.php?f=6&t=165647&start=0&hilit=%D0%A2%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%81
Аз също съм Б4 и са ми били обезвъздушавани с изключение на един път по стария-класически метод

Има много теми свързани с въпроси за спирачките в този подраздел, а radotom колко е писал ...

viewtopic.php?f=6&t=133658&start=0&hilit=%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8+%D1%81+%D0%90%D0%91%D0%A1
viewtopic.php?f=6&t=165647&start=0&hilit=%D0%A2%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%81
след смяна на хидравличния блок на абс не може дасе обезвъздуши спирачната система педала постоянно пропада дали е заминала помпата и от къде може да се намери друга накой знае ли как вървят цените на нови и втора употреба предварително БЛАГОДАРЯ
-
- Автомобил: VW Cross Touran
- Двигател: BMY 2009
Привет dedoto57, Абс са ти е Taves 04, спирачната помпа нова ти струва бая парички, защото имаш Абс, моята Абс система е същата и се интересувах каква и е цената, в Порше оригиналната помпа я предлагат за 689лв Ате, Манимпекс които се водят представител на Ате за България, я продават за 445лв с 1 месец доставка. За втора ръка помпа не съм се интересувал, но не бих направил лично аз компромис за спирачките с втора.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
dedoto57 написа:... от къде може да се намери друга накой знае ли как вървят цените на нови и втора употреба предварително БЛАГОДАРЯ
Най-близо за теб с части и информация е колегата Letajanta/Спас 0886440274.
Втора ръка е решение, но трябва да се разглоби и огледа добре за евентуални язви. Все пак преценяваш лично, от това зависи сигурността ти и на другите около и с теб.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Dpop написа:dedoto57 написа:... от къде може да се намери друга накой знае ли как вървят цените на нови и втора употреба предварително БЛАГОДАРЯ
Най-близо за теб с части и информация е колегата Letajanta/Спас 0886440274.
Втора ръка е решение, но трябва да се разглоби и огледа добре за евентуални язви. Все пак преценяваш лично, от това зависи сигурността ти и на другите около и с теб.
Добри ти е казал къде да търсиш

прдполагам знаеш кой е Спас,ако искаш пиши на Л.С. и ще се метнем до него

ПРИ спас имаше само хидроблока с електрониката но помпата беше продадена
ЗДРАВЕЙТЕ . колеги тази цена само за основната помпа лие или за целия блок с АБС-помпата и електрониката и
-
- Автомобил: VW Cross Touran
- Двигател: BMY 2009
Привет колега, ако питаш за цените които съм написал по-горе, това се отнася само за спирачната помпа.
dedoto57 написа:ПРИ спас имаше само хидроблока с електрониката но помпата беше продадена
благодаря разбрах