Когато вали и скороста е ниска имам проблем със сервото на волана. Става много тежък като завивам. Някой има ли идея за причината.
Освен това днес в най-големият дъжд ми загасна колата и не искаше да запали. Като опитам да завъртя и не върти. Клеймата на минуса на акумулатора е хлабава. Пипнах я и тръгна, но след това пак спря.... Дали е от клеймата или акумулатора е заминал. Преди няколко дни ми правеше проблем като застудее и като натисна спирачка и ми гаснеше радиото.
Някой има ли идеи?
Проблем със сервото на волана при дъжд и проблем с тоци.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:49, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Клеимата
А дали ако взема спрей за почисване и го пръсна ще се оправи?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:49, променено общо 1 път.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера се прибирах по най-големите Бури !!!И найстина лампата за заряд започна да ми присветка !!???? Но и волана ми се удърви,но това го усетих чак в града на завоите !!!! А и започна да се появява от време на време онова гадното свирене на ремъците !!!
Та къде и какво да се пристяга след като преди 7-8 месеца ги сменяха в един сервиз ???? Или само така са ми казали ??
П.С. По - важното е че аз не бях от закъсалите,отбили и включили авариики !!!

Та къде и какво да се пристяга след като преди 7-8 месеца ги сменяха в един сервиз ???? Или само така са ми казали ??

П.С. По - важното е че аз не бях от закъсалите,отбили и включили авариики !!!

-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти: