Светкавица фарове Пасат Б4
-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
Светкавица фарове Пасат Б4
Здравеите,колеги!Интересува ме при Пасат Б4 при загасени фарове когато се даде светкавица с лостчето при първото дръпване на лостчето присветват само дългите а когато го дръпнеш втори път присветват дългите и късите светлини и така продължават в същия ред.Това ме интересува защото съм решил да слагам модул за дневните светлини но ми казват че когато присветнат и четирите фара модула се натоварвал и не вършел работа? Ще съм благодарен ако някой може да каже къде във Варна могат да ми монтират такъв модул да попитам и там? Благодаря за вниманието!
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Re: Светкавица фарове Пасат Б4
До сега не се бях замислял, но се оказва така
. Схемата е такава, че се получва този ефект, ако с лостчето си бил задал положение "къси" (макар че не светят) в следващия момент светкавицата ще е двойна!

-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
Благодаря за отговора!
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
milmar написа:До сега не се бях замислял, но се оказва така. Схемата е такава, че се получва този ефект, ако с лостчето си бил задал положение "къси" (макар че не светят) в следващия момент светкавицата ще е двойна!
Аз защо си мисля че е обратно

Ако са биле пуснати късите при дръпване на лостчето пресвяткат само дълги. Ако преди това е дръпнато лостчето( включени са дългите) светят и къси и дълги. Поне при мен е така

Само не знам какво общо има модула за дневни светлини със светкавицата

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Да речем, че си прав и ти
.
Просто аз като дръпна за светкавица, мога така да я задържа без да се превключи предното състояние на превключвателя
.

Просто аз като дръпна за светкавица, мога така да я задържа без да се превключи предното състояние на превключвателя