Може ли някой да ми каже механизмите за ел стъклата на В4 стават ли от някакъв друг или от Голф3 защото не се намират
mod edit: vaskoto1
Питане за механизми за ел. стъкла
- idkedikov
- Автомобил: VW Passat 3bg
- Двигател: AVF
- Контакти:
Sunny написа:NqKvo_GaDno написа:Намират се бре ... само че за около 200 кинта
Е чак пък. Вярно че трудно се намират, но цената на механизма с мотора е 40-60 лв.
Обаче за В4 защо си мисля, че бяха с жила като на голф 3, а не като на пасат В3
Ми аз един път се интересувах и ми казаха 180 кинта всичкото .... сега незнам колко са

За дясна пак се намира механизъм, но най-много се търси за предна лява и съответно най-трудно се намира. Аз лично така и не можах да намеря на старо. Казаха ми, че вървели по 80 лв. без моторчето. Накрая купих нов механизъм от Юнито за 180лв. Пасата е '95 г., механизма няма жила, само зъбен венец и куп движещи се планки и рейки. Не е проблем човек да си го смени сам, стига да го има. Един съвет - ако търсиш на старо свали твоя и го носи за сравнение. Така ме посъветваха по моргите. А за да не ти пада прозореца го подпри с нещо отвътре. Успех.
- brainstorm
- Автомобил:
- Двигател:
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
Ако не е късно - свали си механизма и ако ти е здраво моторчето - иди при някой майстор заварчик да ти навари нови зъби на рейката и с малък шлайф да ги оформи - аз така се спасих - за Б3 шофьорска врата е смърт да намериш по моргите. след като го оправих намерих една с изронени зъби но работещо моторче за 15 лв. и я възстанових и нея - да има 

- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp