Подръжка на Пасат 4-ка
Подръжка на Пасат 4-ка
Момчета монеже съм заинтересован от 2марки коли и събирам мнения.....та според вас пасат 4-ка тия дето са 98-99г мисла че 4-ка се пада...или ауди А4-1.9 тди 96-97 е по евтино за подръжка цялостно? Аз само знам че един приател имаше такъв пасат и фарли над 1500 лв само за предница без да сменя носачите.....
- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Re: Подръжка на Пасат 4-ка
Всъщност пасат 4-ка е пасат 5-ца , подръжката не е толкова скъпа , ама не е като на 3-ка пасат се пак , И ми е чудно кжо и е сменял на предницата за 1500 лв без носачите , като носачите оригинални са по малко вече като цена !
Подръжката на 2-те коли е еднаква , тъй като и двете са на една платформа Б5 - еднакви двигатели , ходова част и т.н. !
Подръжката на 2-те коли е еднаква , тъй като и двете са на една платформа Б5 - еднакви двигатели , ходова част и т.н. !
ами бяха шарнири биалетки амортесиори нз си кво вече не помна....оригинални ясно е че няма да ги купа и да ги имам парите....в нета има и от 300 и от 500 лв комплекта.То предполагам че 1 път ще се наложи да се сменат или само една част от тях. не вярвам да са толко слабо направени.По скоро съм навит на а4-ка афн мотора 4х4 понеже такъв пасат гледам че са над 6500..... ауди за 5500 до 6 варват средните коли.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ивчо, да ме извиняваш, моето момче, обаче като ти гледам речника, правописа и стила на изразяване си си за Голфче. 2-ка или 3-ка. На Пасата или на А4-ката няма да им отиваш. Нищо лично.
-
- Автомобил:
- Двигател:
sashot написа:Ивчо, да ме извиняваш, моето момче, обаче като ти гледам речника, правописа и стила на изразяване си си за Голфче. 2-ка или 3-ка. На Пасата или на А4-ката няма да им отиваш. Нищо лично.

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Е много професори имало тук.За подръжката се пита не какво ще му отива.
-
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Е много професори имало тук.За подръжката се пита не какво ще му отива.
Аз не напразно написах,че той няма да отива, на колата, не тя на него.
- shaquile
- Автомобил:
- Двигател:
на пасат Б5 смяната на цялата предница идва от 1300 до 1500лв,зависи от марката на частите.даже това е за не толкова маркови части.ако взимаш части от порше-бг може да ти излезе колкото си взел колата 

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
И на Пасата и а А4ката поддръжката е скъпа, но аз бих взел Пасата 100 пъти по- широка и по- удобна за пътуване кола, моторите са еднакви и на 2та модела. Единственото за което бих предпочел Аудито е ако търся 4х4 автомобил, но и при Пасат Б5 4х4 системата е с торсен диференциал така че ... всичко клони само и единствено към ПАСАТА