Сваляне на брава на багажник Пасат 5.5 комби?

Техническа и сервизна информация за Passat
CreAseR
Автомобил:
Двигател:

Сваляне на брава на багажник Пасат 5.5 комби?

Мнениеот CreAseR » Съб 28 авг 2010 21:49

Здравейте,

Прерових форума, но не намирам как точно да я разкача тази външна брава на багажника. Разбиха ми патрона и аз от ровичкане взех та и скъсах външното гумено уплатнение (което няма общо с патрона :oops: ) и сега трябва на всяка цена да се смени. Без гуменото уплатнение, металната пластина която се натиска за да се отвори багажника не може да си стои на място и пада заедно с една малка пружинка. Моля, дайте идеи как да разкача металната част върху кято стои гуменното уплатнение? Утре ще я снимам за да съм по ясен какво точно искам да сваля. И хора пазете максимално колите си, че джебчиите (обикновенни хора, бандюги, групировки на застрахователи... никой май не прави вече изключение) нещо ги налегна глад и къртят наред :beat_butt2

Благодаря!

CreAseR
Автомобил:
Двигател:

Re: Сваляне на брава на багажник Пасат 5.5 комби?

Мнениеот CreAseR » Нед 29 авг 2010 3:22

Модераторите могат да затварят темата, Пасатора ме напусна буквално пред очите ми :bishop :(

Сега нещата си идват на място, патронът не е бил разбит ами изваден от опитни крадци за да си направят ключ за колата. И така тази Събота срещу Неделя в 01:15 си чух алармата да свири и веднага изкочих на прозоретца, знаеки че някой човърка вън по колата. Двама си я обработваха без изобщо да им пука, че блока ми е на главен булевард, по който минават не малко патрулки. Лошото е че вече бяха запалили автомобила, а аз от 13ти етаж нямаше как да реагирам освен като извикам. Изобщо не се и обърнаха, ускориха процедурата и за 30 секунди бяха офейкали, но с колата ми :cry:

Потребителски аватар
doi4i_n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот doi4i_n » Нед 29 авг 2010 12:00

CreAseR написа:Модераторите могат да затварят темата, Пасатора ме напусна буквално пред очите ми :bishop :(
:cry:

Много неприятна история колега, дано имаш каско щото иначе ако разчиташ на полицаите да ти открият колата много трудна работа.

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Нед 29 авг 2010 12:42

Ами колега,да се беше обадил на полицията като ги гледаш,че тия ръчкат по колата,можело е да ги сгащат много блозо до вас,ако не и пред блока,зависи къде е имало патрулка.
Наистина много неприятна случка и дано си имал каско,че иначе сигурно ще искат откуп

CreAseR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CreAseR » Нед 29 авг 2010 13:19

bulaki написа:Ами колега,да се беше обадил на полицията като ги гледаш,че тия ръчкат по колата,можело е да ги сгащат много блозо до вас,ако не и пред блока,зависи къде е имало патрулка.
Наистина много неприятна случка и дано си имал каско,че иначе сигурно ще искат откуп

Имаш право, но в паниката не реагирах адекватно а и колата беше вече запалена. Станалото станало, колата има пълно каско, надявам се оттук нататък процедурите да не добият абсурдна представа. Най-лошо впечатление ми направи безгрижността на нашите полицаи, които едва ли не ми се подиграха за случилото се. Абе с две думи "no comment", толкова малка държава с толкова деградирала система :horror:

Потребителски аватар
simo7
Автомобил: Джета
Двигател: 2012г

Мнениеот simo7 » Нед 29 авг 2010 15:54

Какъв ти беше Пасата и коя година.

Потребителски аватар
bulaki
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Нед 29 авг 2010 17:28

Ако не ти я намерят до 6 месеца трябва да я изплатят,но най-добре си намери някой вещ в застраховките и с връзки в застрахователната компания,в която си застрахован,иначе има голяма опасност да те прецакат с нещо,щото току така застраховател пари не дава.
Даже може да се посъветваш със SantoTrafikante,той се занимава със застраховки и може да ти даде някакъв съвет
Пусни я и при другите коли,който са откраднати и се издирват viewtopic.php?f=59&t=148772&start=105 с номер,цвят,модел на колата,та някой ако я види да ги хванат тия айдуци :dummy:
Успех с търсенето и дано се намери.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Нед 29 авг 2010 17:51

Колега много говориш.

Потребителски аватар
bulaki
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Пон 30 авг 2010 22:44

Кой,аз ли говоря много и какъв е проблема да се помогне на човека с каквото можем,нали все пак за това е този форум :?:Или ти просто се намираш на работа да си пишеш?
И това "много говориш",като какво да го приемам,че нещо не схванах?

Върни се в “Passat”